More

  Latest Posts

  Steiner consideră că Haas se poate duela doar cu Williams în 2021

  În Marele Premiu al Bahrainului, Haas a fost cea mai slabă echipă de pe grilă. Nikita Mazepin a abandonat în primul tur, în timp ce, Mick Schumacher a încheiat pe ultimul loc dintre piloții care au încheiat cursa.

  După contraperformanța din Marele Premiu al Bahrainului, Gunther Steiner a discutat pe larg despre evoluția echipei sale. Oficialul italian a discutat despre situația de la echipa americană, afirmând încă o dată că principala rivală a structurii conduse de el va fi Williams.

  “Va fi bine dacă vom putea concura cu cei de la Williams. Asta e tot ce putem face în 2021 și cred că suntem capabili de acest lucru. Nu vom face eforturi prea mari în acest sezon, mai ales că ne pregătim să lucrăm pentru noul monopost pentru 2022.” a declarat Gunther Steiner.

  Gunther Steiner este un om cu bogată experiență în lumea motorsportului. Oficialul italian a condus în trecut proiectul Jaguar în Formula 1, iar începând cu 2016, ocupă poziția de team principal în cadrul echipei Haas F1.

  Gunther Steiner, team principalul echipei Haas

  “Cred că este maximum a ceea ce putem obținut în acest an. Va trebui să ne pregătim piloții, să le oferim oportunități pentru a se dezvolta și pentru a acumula experiență. Toate aceste lucruri vor fi utile pentru a dezvolta un monopost și mai competitiv. Cam acesta este planul nostru pentru acest sezon.” a concluzionat Steiner.

  Haas ocupă ultimul loc în clasamentul constructorilor după prima etapă a sezonului. Următoarea întâlnire cu echipa americană va avea loc la Imola, în perioada 16-18 aprilie.

  Mai multe știri despre Campionatului de Formula 1 găsiți AICI.

  Sursa: grandprix.com

  Photocredit: Haas F1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss