More

  Latest Posts

  F1 2021 – Mick Schumacher

  Începem prezentarea piloților care vor lua startul în noul sezon de Formula 1 cu Mick Schumacher, cel mai valoros dintre debutanții prezenți în 2021. Dincolo de statutul de fiu al lui Michael Schumacher, tânărul pilot german a fost campion în Formula 2 după o prestație excelentă.

  Mick Schumacher a fost cel mai solid în sezonul recent din Formula 2. A doua jumătate a sezonului trecut, tânărul pilot german a arătat de ce merită din plin să fie în Formula 1. Deși inițial se părea că va lua startul în acest sezon alături de Alfa Romeo, Schumacher a ales în cele din urmă să semneze cu Haas.

  Chiar dacă echipa a trecut printr-o criză enormă în 2020, germanul a ales pragmatic, mai ales că este în continuare pilot al academiei Ferrari. De acum încolo, el va trebui să demonstreze că este mai mult decât fiul lui Michael Schumacher, așa cum susțin cei mai vehemenți critici ai săi.

  Fără îndoială, Mick Schumacher va avea o misiune foarte dificilă, urmând să fie ținut sub lupă la fiecare pas, tocmai datorită renumelui părintelui. Dacă ne va demonstra calmul expus în formulele inferioare, am putea să asistăm la nașterea unui pilot de legendă, mai ales că așchia nu sare departe de trunchi, cel puțin până acum.

  În 2021, Mick Schumacher va avea dificila misiune de a fi coechipier cu Nikita Mazepin, un pilot foarte puternic din punct de vedere psihologic, cu un race craft superb. Duelul celor doi debutanți va fi interesant de urmărit, mai ales că ambii au fost printre protagoniștii ultimului sezon în Formula 2. Dacă Mick Schumacher va triumfa în duelul intern, el ar putea face un mic, dar important pas înspre a concura în viitor la Ferrari, asemeni tatălui său, Michael Schumacher.

  Sursa: GP24
  Photocredit: F1 Insider

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss