More

  Latest Posts

  F1 2021 – Nikita Mazepin

  Continuăm prezentarea piloților care vor lua startul în 2021 în Formula 1 cu Nikita Mazepin. Controversatul pilot rus a fost centrul unor intrigi încă de dinainte să debuteze în Marele Circ, aducând un val numeros de critici la adresa comportamentului său extrasportiv.

  Tânăr, agresiv, cu un race craft superb. Cam câteva cuvinte care să definească cariera lui Nikita Mazepin de până acum. Nu puțini au fost cei care au fost surprinși de alegerea făcută de cei de la Haas, atunci când tânărul pilot rus a fost anunțat în postura de coechipier al lui Mick Schumacher pentru 2021.

  În intersezon, Mazepin a fost implicat într-un scandal cu conotații sexuale, mușamalizat însă de echipa americană. Totodată, criticii săi susțin că locul la Haas i se datorează în mare măsură tatălui său, Dmitry Mazepin, cel care susține echipa americană din postura de sponsor principal în 2021.

  Misiunea tânărului Nikita Mazepin va fi una foarte dificilă, mai ales că avem de-a face cu un pilot care a iscat deja controverse încă de dinainte să debuteze oficial pentru noua sa echipă. Chiar și așa, în testele din Bahrain, el a fost ceva mai rapid decât Mick Schumacher. Totuși, pentru a închide definitiv gura criticilor, el va avea nevoie să aducă evoluții solide în noul sezon.

  Alături de Mazepin, la Haas, va fi prezent și Mick Schumacher. Astfel, cei doi își vor continua rivalitatea din Formula 2, acolo unde, tânărul Mazepin a fost nevoit să se recunoască învins de Schumi cel mic. Prin urmare, acesta va fi încă un motiv pentru care Mazepin va trebui să facă evoluții bune pentru a închide gura criticilor săi destul de numeroși și destul de vocali.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Sky Sports


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss