GP24 Media

LATEST POSTS

F1 2021 – Nikita Mazepin

Vizualizări: 10435

Continuăm prezentarea piloților care vor lua startul în 2021 în Formula 1 cu Nikita Mazepin. Controversatul pilot rus a fost centrul unor intrigi încă de dinainte să debuteze în Marele Circ, aducând un val numeros de critici la adresa comportamentului său extrasportiv.

Tânăr, agresiv, cu un race craft superb. Cam câteva cuvinte care să definească cariera lui Nikita Mazepin de până acum. Nu puțini au fost cei care au fost surprinși de alegerea făcută de cei de la Haas, atunci când tânărul pilot rus a fost anunțat în postura de coechipier al lui Mick Schumacher pentru 2021.

În intersezon, Mazepin a fost implicat într-un scandal cu conotații sexuale, mușamalizat însă de echipa americană. Totodată, criticii săi susțin că locul la Haas i se datorează în mare măsură tatălui său, Dmitry Mazepin, cel care susține echipa americană din postura de sponsor principal în 2021.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Misiunea tânărului Nikita Mazepin va fi una foarte dificilă, mai ales că avem de-a face cu un pilot care a iscat deja controverse încă de dinainte să debuteze oficial pentru noua sa echipă. Chiar și așa, în testele din Bahrain, el a fost ceva mai rapid decât Mick Schumacher. Totuși, pentru a închide definitiv gura criticilor, el va avea nevoie să aducă evoluții solide în noul sezon.

Alături de Mazepin, la Haas, va fi prezent și Mick Schumacher. Astfel, cei doi își vor continua rivalitatea din Formula 2, acolo unde, tânărul Mazepin a fost nevoit să se recunoască învins de Schumi cel mic. Prin urmare, acesta va fi încă un motiv pentru care Mazepin va trebui să facă evoluții bune pentru a închide gura criticilor săi destul de numeroși și destul de vocali.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES