Latest Posts

F1 2021 – Nikita Mazepin

Vizualizări: 11243

Continuăm prezentarea piloților care vor lua startul în 2021 în Formula 1 cu Nikita Mazepin. Controversatul pilot rus a fost centrul unor intrigi încă de dinainte să debuteze în Marele Circ, aducând un val numeros de critici la adresa comportamentului său extrasportiv.

Tânăr, agresiv, cu un race craft superb. Cam câteva cuvinte care să definească cariera lui Nikita Mazepin de până acum. Nu puțini au fost cei care au fost surprinși de alegerea făcută de cei de la Haas, atunci când tânărul pilot rus a fost anunțat în postura de coechipier al lui Mick Schumacher pentru 2021.

În intersezon, Mazepin a fost implicat într-un scandal cu conotații sexuale, mușamalizat însă de echipa americană. Totodată, criticii săi susțin că locul la Haas i se datorează în mare măsură tatălui său, Dmitry Mazepin, cel care susține echipa americană din postura de sponsor principal în 2021.

Misiunea tânărului Nikita Mazepin va fi una foarte dificilă, mai ales că avem de-a face cu un pilot care a iscat deja controverse încă de dinainte să debuteze oficial pentru noua sa echipă. Chiar și așa, în testele din Bahrain, el a fost ceva mai rapid decât Mick Schumacher. Totuși, pentru a închide definitiv gura criticilor, el va avea nevoie să aducă evoluții solide în noul sezon.

Alături de Mazepin, la Haas, va fi prezent și Mick Schumacher. Astfel, cei doi își vor continua rivalitatea din Formula 2, acolo unde, tânărul Mazepin a fost nevoit să se recunoască învins de Schumi cel mic. Prin urmare, acesta va fi încă un motiv pentru care Mazepin va trebui să facă evoluții bune pentru a închide gura criticilor săi destul de numeroși și destul de vocali.

Sursa: GP24
Photocredit: Sky Sports
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss