GP24 Media

LATEST POSTS

Și-a amânat Maserati planurile pentru versiunea GT3 a MC20?

Vizualizări: 22525

O altă victimă potențială a crizei economice cauzate de pandemia de COVID-19 ar fi putut fi o versiune GT3 a recent lansatului Maserati MC20 Supercar.

Când a fost dezvăluită noua mașină, s-a speculat că o versiune de curse era în proces de dezvoltare, dar s-a confirmat că un plan inițial pentru a produce o versiune omologată GT3 a mașinii cu motor V6 dublu turbo, a fost deocamdată amânat.

Dacă planul MC20 ar fi mers înainte, ar fi fost al treilea model Maserati omologat pentru GT3, cu Maserati Coup Grand Sportif Light, un adoptator timpuriu în 2006, bazat pe 3200 GT și ulterior modelul Maserati GranTurismo, omologat în clasă de către echipa elvețiană ca fiind MC GT3, cu motor V8, care a concurat scurt în GT Open.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Maserati are, de asemenea, o istorie de producție, atât cu platformele 4200GT, cât și cu cele ale GranTurismo, prezentate într-o varietate de serii de pe tot globul până la sfârșitul anului 2015, după care câteva dintre mașinile ex-Trofeo au fost refăcute ca și intrări GT4.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa: Maserati Motorsport
Photocredit: Maserati Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES