More

  Latest Posts

  Și-a amânat Maserati planurile pentru versiunea GT3 a MC20?

  O altă victimă potențială a crizei economice cauzate de pandemia de COVID-19 ar fi putut fi o versiune GT3 a recent lansatului Maserati MC20 Supercar.

  Când a fost dezvăluită noua mașină, s-a speculat că o versiune de curse era în proces de dezvoltare, dar s-a confirmat că un plan inițial pentru a produce o versiune omologată GT3 a mașinii cu motor V6 dublu turbo, a fost deocamdată amânat.

  Dacă planul MC20 ar fi mers înainte, ar fi fost al treilea model Maserati omologat pentru GT3, cu Maserati Coup Grand Sportif Light, un adoptator timpuriu în 2006, bazat pe 3200 GT și ulterior modelul Maserati GranTurismo, omologat în clasă de către echipa elvețiană ca fiind MC GT3, cu motor V8, care a concurat scurt în GT Open.

  Maserati are, de asemenea, o istorie de producție, atât cu platformele 4200GT, cât și cu cele ale GranTurismo, prezentate într-o varietate de serii de pe tot globul până la sfârșitul anului 2015, după care câteva dintre mașinile ex-Trofeo au fost refăcute ca și intrări GT4.

   

  Sursa: Maserati Motorsport

  Photocredit: Maserati Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss