Latest Posts

Seria W anulează sezonul 2020.

Vizualizări: 14355

Seria W a anulat seria 2020 din cauza crizei Covid-19. Cursele urmau să înceapă pe 30 mai la St Petersburg, Rusia, și să termine în Mexico City pe 31 octombrie.

Decizia de a nu avea cele opt curse în 2020 a fost luată în consultare cu partenerii și furnizorii FIA, F1, DTM și seria W. Seria de curse este programată să repornească în 2021 cu cel puțin două curse din calendarul de Formula 1 din Austin, Texas și Mexico City.

Catherine Bond Muir, CEO W Series, a declarat: „Acum că am luat decizia foarte dificilă, dar în cele din urmă inevitabilă, de a pune capăt oricărei incertitudini în legătură cu planurile noastre pentru 2020, ne vom concentra clar energiile pe 2021, când vom relua programul nostru de curse. , mai mare și mai bun ca niciodată. ”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss