GP24 Media

LATEST POSTS

Sébastien Loeb Racing a confirmat retrageria din WTCR

Vizualizări: 41317

Sébastien Loeb Racing a confirmat că nu se va mai intoarce pe grila de start pentru sezonul Cupei Mondiale de Turism 2020 (WTCR), datorită retragerii lui Volkswagen din categorie. Din păcate nu vom participa la WTCR în acest sezon,” a declarat Jean-Philippe Nicolao, managerul tehnic al echipei.

Echipa a participat cu 4 Volkswagen Golf GTI în sezonul trecut pentru piloții Johan Kristoffersson, Rob Huff, Medhi Bennani și Benjamin Leucther. Kristoffersson a fost cel mai bun finalist al cvartetului, susținând locul cinci în general după un sfârșit puternic al sezonului, cu victoria în ultima cursă de la Sepang.

S-a speculat mai devreme că echipa va intra în sezonul 2020 WTCR într-un program independent, cu Bennani ca unul dintre piloți. Însă echipa franceză își va concentra eforturile în altă parte. „Am dori să continuăm în curse de turisme pentru a valorifica experiența acumulată în ultimii șase ani. În prezent studiem toate opțiunile,” a spus Nicolao.

Sébastien Loeb Racing a rulat mașinile Citroën independent de uzina în WTCC din 2015 până în 2017, apoi s-a înscris în WTCR din 2018 cu Volkswagen.

Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen. Mulțumim Gabriela Malutan pentru traduceri
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES