More

  Latest Posts

  Sébastien Loeb Racing a confirmat retrageria din WTCR

  Sébastien Loeb Racing a confirmat că nu se va mai intoarce pe grila de start pentru sezonul Cupei Mondiale de Turism 2020 (WTCR), datorită retragerii lui Volkswagen din categorie. Din păcate nu vom participa la WTCR în acest sezon,” a declarat Jean-Philippe Nicolao, managerul tehnic al echipei.

  Echipa a participat cu 4 Volkswagen Golf GTI în sezonul trecut pentru piloții Johan Kristoffersson, Rob Huff, Medhi Bennani și Benjamin Leucther. Kristoffersson a fost cel mai bun finalist al cvartetului, susținând locul cinci în general după un sfârșit puternic al sezonului, cu victoria în ultima cursă de la Sepang.

  S-a speculat mai devreme că echipa va intra în sezonul 2020 WTCR într-un program independent, cu Bennani ca unul dintre piloți. Însă echipa franceză își va concentra eforturile în altă parte. „Am dori să continuăm în curse de turisme pentru a valorifica experiența acumulată în ultimii șase ani. În prezent studiem toate opțiunile,” a spus Nicolao.

  Sébastien Loeb Racing a rulat mașinile Citroën independent de uzina în WTCC din 2015 până în 2017, apoi s-a înscris în WTCR din 2018 cu Volkswagen.

  Sursa: GP24 Author, Frank van Nunen. Mulțumim Gabriela Malutan pentru traduceri

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss