GP24 Media

LATEST POSTS

Scuderia Corsa confirmă intrarea GTD pentru Rolex24

Vizualizări: 16875

Scuderia Corsa a adăugat o intrare semnificativă la Clasa GT Daytona pentru Rolex 24 la Daytona. Ferrari 488 # 63 va fi revizuit de Ryan Briscoe, Brett Curtis, Marcos Gomes și Ed Jones.

Brett Curtis este un pilot veteran al Scuderia Corsa, care rulează la cele 24 de ore de la Le Mans și în seria SRO GT World Challenge, împreună cu echipa. Ed Jones a purtat steagul Scuderia Corsa din seria NTT IndyCar în 2019, cu un start Row Two la Indianapolis 500.

Marcos Gomes se alătură echipei pentru o altă încercare de a câștiga Rolex la Daytona International Speedway. Gomes a concurat anterior la Rolex 24 în 2014 și 2015, cu o Scuderia Corsa, susținută de Via Italian Racing Ferrari și a concurat din nou cu Via Italian Racing în 2019. În aceeași cursă a câștigat polul în clasa GTD într-un efort magnific, urmat de cel mai rapid tur al cursei.

Un nume de profil înalt în distrubţie este subcampionul IMSA WeatherTech SportsCar Championship DPi, Ryan Briscoe. El a obţinut victoria generală cu Wayne Taylor Racing anul trecut la Rolex 24 de la Daytona și, de asemenea, a obţinut o victorie în DPi la Petit Le Mans. Scuderia Corsa a câștigat campionatele IMSA WeatherTech SportsCar Championship GTD în 2015, 2016 și 2017 şi cu o victorie în seria Grand Am Rolex în 2013. De atunci, a adăugat victorii proeminente CV-ului său, inclusiv Le Mans 24h, Sebring 12h, Glen 6h și două victorii la Petit Le Mans. Cu toate acestea, echipa nu a obţinut un podium la Rolex 24 la Daytona.

Ryan Briscoe: „Aș dori să îi mulțumesc lui Giacomo pentru oportunitatea de a mă alătura Scuderia Corsa pentru acest următor Rolex 24 de la Daytona”, a spus Briscoe. „Aceasta va fi o nouă provocare pentru mine, concurând în clasa GTD într-un Ferrari. Sunt foarte recunoscător și voi face partea mea pentru a lupta pentru victorie și abia aștept să intru pe pistă în câteva săptămâni! Sărbători fericite și doresc tuturor un 2021 sigur și de succes ”.

Brett Curtis: „Sunt foarte încântat să revin la Scuderia Corsa pentru a concura la Daytona 24h”, a spus Curtis. „Scuderia Corsa conduce întotdeauna o echipă puternică și sunt foarte fericit că am șansa de a fi coechipier cu niște piloți foarte talentați, precum Ryan, Ed și Marcos. Cursele de 24 de ore sunt întotdeauna o provocare extraordinară, dar avem cele mai bune instrumente pentru a le duce la bun sfârşit. Abia aștept să mă apuc de treabă ”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ed Jones se va baza pe experiența sa în Dubai 24h pentru clasicul american de anduranță. El a terminat al doilea în 2015 la cursa respectivă: “În primul rând, este minunat să revin la Scuderia Corsa pentru că am o relație excelentă cu echipa și cu toți cei de acolo”, a spus Jones. „Aștept cu nerăbdare să mă întorc în Statele Unite după un 2020 dur pentru toată lumea. Cred că avem șansa de a începe 2021 în mod corect, cu un rezultat excelent la Daytona. Cred că echipa pe care o avem în jurul nostru, precum și piloții, este o distribuţie puternică. Ar trebui să fie ocazia perfectă pentru a obține un rezultat extraordinar. Scopul, ca întotdeauna, este să câștigăm. Cred că dacă arătăm performanța pe care Scuderia Corsa a avut-o anul trecut, cu siguranță putem fi în măsură să o realizăm.”

Marcos Gomes: “Așteptarea este să luptăm pentru victorie”, a spus Gomes. „Avem o distribuţie puternică de piloți, iar Scuderia Corsa este una dintre cele mai experimentate echipe din clasa GTD. În plus, Ferrari 488 a fost întotdeauna foarte competitiv la Daytona 24. ”

Proprietarul echipei, Giacomo Mattioli: “Cred cu adevărat că această distribuţie are șansa de a câștiga”, a spus Mattioli. „Au experiența, viteza și entuziasmul de a reuși. Această cursă își alege câștigătorul, dar trebuie să te pregăteşti. Echipa a lucrat în tot extra-sezonul pentru întoarcerea la curse. Partenerii noștri TOTAL, Aero și Pacific Western sunt încântați să revină la Daytona. Anul 2021 se simte plin de speranță și vrem să valorificăm impulsul pozitiv.”

Sursa: Scuderia Corsa
Photocredit: Scuderia Corsa
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES