More

  Latest Posts

  Scott Redding va concura in BSB in sezonul 2019

  Britanicul Scott Redding va parasi Campionatul Mondial de Motociclsim Viteza la finele sezonului curent, el urmand a concura in Campionatul Britanic de Superbike in 2019. Andrea Iannone a fost anuntat de mult timp ca pilot Aprilia pentru 2019 in MotoGP, iar, de atunci, a devenit destul de clar ca Redding nu isi va putea gasi un angajament la clasa regina.

  Astfel, britanicul s-a orientat catre alte competitii, cum ar fi WSBK sau BSB. Intr-un final, iata ca Redding a fost cooptat de echipa Paul Bird Motorsport, o multipla castigatoare a titlului in BSB, unde va concura pe noul Ducati Panigale V4.

  Scott Redding s-a aratat foarte incantat de aceasta mutare, declarand ca vine aici sa arate ce poate alaturi de cea mai de succes echipa a competitiei. De asemenea, Redding se declara entuziasmat de posibilitatea de a concura atat de des in fata fanilor sai din UK.

  In perioada sa petrecuta in lumea GP-ului, Scott Redding se poate lauda cu destule performante, cum ar fi cea de cel mai tanar castigator din istorie. In 2008, la Donington Park, la varsta de 15 ani si 170 de zile, britanicul se impunea in cursa clasei 125cc.

  Sezonul 2013 a fost cel mai bun din cariera sa, cand a devenit vicecampion mondial la clasa Moto2, obtinand de-a lungul anului 3 victorii si 4 alte clasari pe podium. Rezultatele bune de la Moto2 i-au adus promovarea la MotoGP in 2014, iar, pana in ziua de azi, Redding a concurat pentru numeroase echipe, printre acestea numarandu-se Marc VDS, Pramac Ducati si Aprilia. Doua clasari pe podium are Redding la MotoGP, de fiecare data pe locul 3 (Misano 2015 si Assen 2016).


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss