GP24 Media

LATEST POSTS

Santino Ferrucci forțat să plătească jumătate de milion de euro celor de la Trident

Vizualizări: 21928

Curtea de judecată din Milan i-a ordonat lui Santino Ferrucci să plătească 502.000 Euro echipei Trident, alături de care a concurat în Formula 2.

Ferucci – care încă lucrează ca pilot de testare la Haas F1 – a urcat în F2 în mijlocul lui 2017 și a rămas alături de echipă până în 2018.

Acesta a fost suspendat pentru două runde în urma unei secvențe de evenimente de la cursa de la Silverstone din Iulie, culminând cu acesta lovindu-și în mod deliberat co-echipierul, Arjun Maini.

Trident au rupt contractul cu Ferrucci, l-au criticat pentru comportamentul său nesportiv și au anunțat că intenționeză să urmeze acțiune legală.

Echipa a confirmat că luni, curtea din Milan i-a comunicat lui Ferrucci că va trebui să plătească daune în valoare de 502.000 Euro plus taxe legale și dobândă.

Ferrucci a fost înlocuit la Trident de Alessio Lorandi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES