More

  Latest Posts

  Salonului Internațional IAA MOBILITY 2021 -Pirelli Report-

  • Una din trei mașini electrice de la salonul auto IAA Mobility din München este echipată de Pirelli.

  • Anvelopele Pirelli P Zero, Cinturato și Scorpion pe ultimele modele de mașini și concepte ecologice.

  • Anvelopele Pirelli certificate FSC prezente pentru prima dată.

  Cei mai mari producători auto din cadrul Salonului Internațional IAA MOBILITY 2021, ce are loc la München, au ales anvelopele Pirelli pentru cele mai sustenabile mașini ale lor. Aproximativ una din trei mașini electrice (29%) prezentă la eveniment și pe șosea în München, utilizează anvelope Pirelli P Zero sau Scorpion.

  Pe lângă unele dintre aceste anvelope, care conțin tehnologia Elect, concepute pentru mașini cu emisii zero sau mici, anvelopele Pirelli Cinturato P7 sunt, de asemenea, prezente la spectacol pe modelele BMW 320e hybrid și Seria 3.

  IAA Mobility

  În completarea designului ultimelor modele de mașini.
  Pneurile P Zero cu marcaje Elect sunt anvelope Ultra High Performance (UHP) care combină experiența Pirelli din motorsport cu tehnologia Elect și au fost alese pentru a echipa mașini precum Porsche Taycan, Ford Mustang Mach-E GT, Polestar 1, BMW iX și noul Mercedes-Benz EQE, la show-ul de la München.

  Anvelopele P Zero Elect sunt montate pe conceptul Audi Grandsphere Concept și Mercedes-Benz Concept EQG, precum și pe noile Mercedes-Benz EQB și Ford Mustang Mach-E 4X.

  Modelele din familia Scorpion – anvelope concepute pentru SUV-uri și crossover-uri – sunt prezentate și pe alte versiuni noi la München, precum Volkswagen ID.4 GTX și ID.5 GTX, Volvo XC90 plug-in Hybrid și Jaguar EV400 AWD, precum și Mercedes-Benz EQCc 400 4matic AMG Line.

  Elect: o autonomie mărită, silențioasă și aderentă.
  Anvelopele Pirelli Elect se caracterizează printr-un pachet de tehnologii specifice pentru mașinile electrice și plug-in hibrid: rezistență redusă la rulare pentru a crește autonomia, zgomot redus pentru a îmbunătăți confortul, aderență imediată pentru a face față cuplului instantaneu și structură potrivită pentru a susține greutatea unui vehicul alimentat cu baterii.

  Acestea au fost dezvoltate de Pirelli împreună cu cei mai importanți producători auto din lume pentru a răspunde cerințelor tehnice specializate ale vehiculelor electrice și plug-in hibrid, conform filosofiei Pirelli de „perfect fit”, cu un design specific al compusului, al structurii și al benzii de rulare pentru fiecare mașină.

  IAA Mobility

  Primul set de anvelope certificate FSC din lume.
  Prima anvelopă certificată de Forest Stewardship Council (FSC) din lume este prezentată pentru prima dată, anvelopele Pirelli P Zero care conțin cauciuc natural și celofibră certificate FSC* sunt montate pe noile modele BMW iX5 Hydrogen și BMW X5 xDrive45e Plug-In Hybrid.

  Certificarea FSC pentru managementul forestier confirmă faptul că plantațiile sunt gestionate într-un mod care păstrează diversitatea biologică și aduce beneficii vieții, atât a locuitorilor, cât și a muncitorilor locali, asigurând în același timp viabilitatea economică.

  Procesul complex de certificare a lanțului de custodie FSC verifică faptul că materialul certificat FSC a fost identificat și separat de materialul necertificat pe măsură ce este transportat de-a lungul lanțului de aprovizionare, de la plantație la producătorul de anvelope.
  * FSC License Code: FSC N003618

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss