More

  Latest Posts

  Rossi: Yamaha ar putea trece la motorul V4

  Yamaha ar putea lua in considerare trecerea de la traditionala configuratie in 4 a timpi a motorului la modelul V4, pentru a se lupta de la egal la egal cu Honda si Ducati, a declarat Rossi.

  Fara victorie din Assen 2017, marca celor 3 diapazoane ar putea eclipsa recordul negativ de 22 de curse fara victorie de la finele anilor 90 pe traseul din Aragon.

  „E posibil ca motorul sa fie o problema. Am putea spune ca Honda si Ducati au invatat de la Yamaha, deoarece in urma cu 3-4 ani, Yamaha era mult mai placuta, mai „neteda” decat Honda si Ducati. Dar acum se pare ca ele se dezvolta mai bine decat noi. In ultimele 3 sezoane, am inceput bine, am avut rezultate, dar mereu problemele au aparut din a 2-a parte.”, a declarat „Il Dottore”.

  Alaturi de Suzuki, cei 2 manufacturieri niponi sunt singurii care inca folosesc configuratia in 4 timpi, ceilalti 4 utilizand deja modelul V4.

  Foto – Speedweek


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss