GP24 Media

LATEST POSTS

Rossi: Yamaha ar putea trece la motorul V4

Vizualizări: 9518

Yamaha ar putea lua in considerare trecerea de la traditionala configuratie in 4 a timpi a motorului la modelul V4, pentru a se lupta de la egal la egal cu Honda si Ducati, a declarat Rossi.

Fara victorie din Assen 2017, marca celor 3 diapazoane ar putea eclipsa recordul negativ de 22 de curse fara victorie de la finele anilor 90 pe traseul din Aragon.

“E posibil ca motorul sa fie o problema. Am putea spune ca Honda si Ducati au invatat de la Yamaha, deoarece in urma cu 3-4 ani, Yamaha era mult mai placuta, mai “neteda” decat Honda si Ducati. Dar acum se pare ca ele se dezvolta mai bine decat noi. In ultimele 3 sezoane, am inceput bine, am avut rezultate, dar mereu problemele au aparut din a 2-a parte.”, a declarat “Il Dottore”.

Alaturi de Suzuki, cei 2 manufacturieri niponi sunt singurii care inca folosesc configuratia in 4 timpi, ceilalti 4 utilizand deja modelul V4.

Foto – Speedweek

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES