More

  Latest Posts

  Rossi: Yamaha ar putea trece la motorul V4

  Yamaha ar putea lua in considerare trecerea de la traditionala configuratie in 4 a timpi a motorului la modelul V4, pentru a se lupta de la egal la egal cu Honda si Ducati, a declarat Rossi.

  Fara victorie din Assen 2017, marca celor 3 diapazoane ar putea eclipsa recordul negativ de 22 de curse fara victorie de la finele anilor 90 pe traseul din Aragon.

  “E posibil ca motorul sa fie o problema. Am putea spune ca Honda si Ducati au invatat de la Yamaha, deoarece in urma cu 3-4 ani, Yamaha era mult mai placuta, mai “neteda” decat Honda si Ducati. Dar acum se pare ca ele se dezvolta mai bine decat noi. In ultimele 3 sezoane, am inceput bine, am avut rezultate, dar mereu problemele au aparut din a 2-a parte.”, a declarat “Il Dottore”.

  Alaturi de Suzuki, cei 2 manufacturieri niponi sunt singurii care inca folosesc configuratia in 4 timpi, ceilalti 4 utilizand deja modelul V4.

  Foto – Speedweek

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss