More

  Latest Posts

  Romano Fenati, inapoi in sa chiar de la Motegi?

  Fenati a fost chemat la sediul FIM, pentru a discuta incidentul controversat de la Misano cu Stefano Manzi. Audierea italianului se pare insa ca nu a dus la nimic. N-a aparut nicio informatie oficiala, pentru ca cele 2 parti au decis sa mentina confidentialitatea cand vine vorba de astfel de intalniri.

  Totusi, va vi greu pentru membrii federatiei internationale de a agrava pedeapsa deja impusa de stewarzii MotoGP, a anuntat Ignazio Scuderi, un avocat important din sport. Vito Ippolito, presedintele FIM, l-a ascultat deci pe pilot, insa convocarea n-a fost punitiva, ci mai mult o “palma” de la un tata bun de familie.

  In plus, reformarea deciziei de catre stewarzi in legatura cu cele 2 etape de suspendare, ar admite ca cea mai importanta organizatie juridica moto n-ar fi chiar in concordanta cu politica federatiei internationale.

  Dar decizia lui Ippolito tine si de Carmelo Ezpeleta, care culmea, ar vrea sa-l vada pe Fenati inapoi pe motocicleta cat mai repede, chiar din acest sezon. Seful Dorna i-a contactat familia lui Fenati pentru a asigura ca o solutie va fi gasita cat mai curand.

  Bine, Romano a anuntat ca pune punct carierei moto, plus ca are si licenta suspendata chiar de federatia nationala de motociclism, dar daca Ezpeleta il vrea pe Fenati inapoi ca sa ia in considerare doar suspendarea data de stewarzi, federatia italiana nu se poate da in laturi.

  Foto – corsedimoto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss