Latest Posts

Romano Fenati, inapoi in sa chiar de la Motegi?

Vizualizări: 10001

Fenati a fost chemat la sediul FIM, pentru a discuta incidentul controversat de la Misano cu Stefano Manzi. Audierea italianului se pare insa ca nu a dus la nimic. N-a aparut nicio informatie oficiala, pentru ca cele 2 parti au decis sa mentina confidentialitatea cand vine vorba de astfel de intalniri.

Totusi, va vi greu pentru membrii federatiei internationale de a agrava pedeapsa deja impusa de stewarzii MotoGP, a anuntat Ignazio Scuderi, un avocat important din sport. Vito Ippolito, presedintele FIM, l-a ascultat deci pe pilot, insa convocarea n-a fost punitiva, ci mai mult o “palma” de la un tata bun de familie.

In plus, reformarea deciziei de catre stewarzi in legatura cu cele 2 etape de suspendare, ar admite ca cea mai importanta organizatie juridica moto n-ar fi chiar in concordanta cu politica federatiei internationale.

Dar decizia lui Ippolito tine si de Carmelo Ezpeleta, care culmea, ar vrea sa-l vada pe Fenati inapoi pe motocicleta cat mai repede, chiar din acest sezon. Seful Dorna i-a contactat familia lui Fenati pentru a asigura ca o solutie va fi gasita cat mai curand.

Bine, Romano a anuntat ca pune punct carierei moto, plus ca are si licenta suspendata chiar de federatia nationala de motociclism, dar daca Ezpeleta il vrea pe Fenati inapoi ca sa ia in considerare doar suspendarea data de stewarzi, federatia italiana nu se poate da in laturi.

Foto – corsedimoto

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss