GP24 Media

LATEST POSTS

Rolex 24: Blomqvist pune Meyer Shank Racing pe primul loc în FP2

Blomqvist
Vizualizări: 13808

Tom Blomqvist, la primul său eveniment pentru Meyer Shank Racing, și-a făcut simțită prezența cu o ascensiune târzie până în vârful clasamentului în al doilea antrenament în Roar Before the Rolex 24 de la Daytona.

Oprind cronometrul la 1min34.351sec, Blomqvist a eclipsat cu peste trei zecimi de secundă eforturile cele mai bune ale lui Filipe Albuquerque în modelul similar Wayne Taylor Racing Acura ARX-05 care a condus antrenamentele de deschidere.

Următorul după Blomqvist a fost debutantul AlexPalou, campion IndyCar, în Cadillac-ul DPi-V.R nr. 01 al Chip Ganassi Racing, care a condus mașina soră a lui Earl Bamber cu doar trei sutimi.

Această pereche a fost cu mai mult de patru zecimi de secundă în fața următorului cel mai bun Caddy, mașina JDC-Miller MotorSports condusă de Tristan Vautier, în timp ce perechea Action Express Cadillac Tristan Nunez și Jimmie Johnson au ocupat locurile șase și șapte.

Rene Rast a condus LMP2 în G-Drive Racing de APR Oreca, la două zecimi de cel mai lent timp DPi și la mai puțin de 1,6 secunde față de timpul de vârf al lui Blomqvist.

Blomqvist

Fabio Scherer de la High Class Racing a fost următorul, înaintea lui Mikkel Jensen într-una dintre mașinile PR1/Mathiasen Motorsport și a lui Louis Deletraz de la Tower Motorsport.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Starurile IndyCar, Rinus VeeKay de la Racing Team Nederland, și Colton Herta, la DragonSpeed, au ocupat locul cinci, respectiv al optulea.

Malthe Jacobsen a propulsat Ligier de la Sean Creech Motorsport în vârful LMP3, cu câteva zecimi mai rapid decât asul de încredere al CORE autosport, Colin Braun.

Felipe Fraga cu mașina Riley Motorsports a fost al treilea, devansându-l pe Gabby Chaves în mașina Andretti Autosport.

Cel mai rapid pilot Duqueine a fost al cincilea, și anume Ugo de Wilde la Muehlner Motorsports.

Spre deosebire de FP1, o mașină GTD Pro a ajuns în fruntea timpilor GT, Mirko Bortolotti trăgând la Lamborghini Huracan TR3 Racing în 1 min46,516 secunde, cu o zecime mai rapid decât cea mai rapidă mașină GTD, Sun Energy 1 Mercedes-AMG GT3 pilotată de Raffaele Marciello.

Matthieu Jaminet a plasat Porsche 911 GT3 R Pfaff Motorsports pe locul al treilea cel mai rapid (al doilea în GTD Pro), în timp ce Mikael Grenier de la Winward Racing și Maxi Goetz de la Alegra Motorsports au fost următorii.

Cel mai bun efort al lui Laurens Vanthoor la KCMG Porsche l-a lăsat pe locul al treilea în GTD Pro, urmărit de McLaren 720S de la Crucial Motorsports și de Aston Martin Vantage de la Magnus Racing.

  • Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES