GP24 Media

LATEST POSTS

Robert Wickens confirmă că este paralizat de la prăbușirea sa la Pocono.

Vizualizări: 24325

Pilotul IndyCar, Robert Wickens, rănit într-un accident violent 19 august la Pocono Raceway, a confirmat joi seara că este paralizat din talie în jos.

https://youtu.be/lV0f5lZW96k

Pilotul Schmidt Peterson Motorsports a trimis un mesaj pe Instagram joi pentru a oferi claritate cu privire la amploarea leziunilor sale.

Wickens, a cărui mașină a fost aruncată în aer și rotită de mai multe ori de-a lungul gardului de captură Pocono, a suferit o leziune a măduvei spinării, precum și o fractură toracică a coloanei vertebrale, fracturi la nivelul gâtului, tibie și fracturi la ambele picioare, patru coaste rupte, , un cot rupt, fracturi în ambele mâini și o contuzie pulmonară.

La 29 de ani, Rookie Canadian a avut finisaje de top pe locul al doilea la Phoenix și Mid-Ohio.

https://www.instagram.com/p/BpYJKb-HmBj/?taken-by=robertwickens

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipa GP24 dorește lui Robert o terapie fizică reușită și o recuperare completă.

Sursa: Autoweek

Photocredit: Autoweek

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES