Latest Posts

Robb se alătură Andretti Autosport pentru Indy Lights 2022

Vizualizări: 23687

Sting Ray Robb se mută la Andretti Autosport pentru al doilea sezon al competiției Indy Lights din 2022, au anunțat oficialii echipei.

Veteranul Road to Indy Robb, în ​​vârstă de 20 de ani, a concurat ca începător la Indy Lights în 2021 cu Juncos Racing, după ce a câștigat Campionatul Indy Pro 2000 în 2020, prezentat de Cooper Tires împreună cu echipa.

Robb, din Payette, Idaho, a terminat pe locul opt în clasamentul Indy Lights în 2021, cu cel mai bun clasat pe locul cinci la Mid-Ohio în ultimul eveniment al sezonului.

„Sunt atât de încântat să mă alătur familiei Andretti Autosport – istoria lor în sporturile cu motor este fenomenală și inegalabilă”, a spus Robb. „Cu experiența și resursele lor, aștept cu nerăbdare niște rezultate uimitoare.

Am văzut o creștere extraordinară ca pilot în sezonul trecut și anticipez să folosesc toate aceste instrumente pe măsură ce merg mai departe cu echipa Andretti Autosport. Pe măsură ce fac echipă cu Andretti, sunt încrezător că următorul titlu Indy Lights este un obiectiv realizabil.

„Le mulțumesc enorm tuturor celor de la Andretti Autosport pentru că au crezut în capacitatea și talentul meu. Și, tuturor fanilor TEAM SR2 care m-ați susținut ca familie, prieteni și parteneri, vă mulțumesc cu o inimă recunoscătoare.

Robb se alătură Andretti Autosport pentru Indy Lights 2022

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Știu că suntem cu toții încântați să vedem ce ne rezervă sezonul 2022, dar înainte de asta, mai este de lucru.”

În timpul alergării lui Robb în Road to Indy, a făcut 61 de starturi, a câștigat șapte victorii, 18 podiumuri, a pornit din pole position de șapte ori, a stabilit patru recorduri, a fost de două ori câștigătorul AIM Move of the Year și a fost singurul pilot în 2020 care a finalizat toate cele 485 de tururi ale sezonului Indy Pro 2000.

Cu bursa Indy Pro 2000 din 2020, Robb a intrat pe terenul Indy Lights 2021 și a obținut un rezultat în top-10 în 15 din cele 20 de starturi ale sale în timpul sezonului. El a câștigat, de asemenea, cel de-al doilea premiu Spirit, prezentat de programul Road to Indy și Kids on Track.

„Suntem încântați să-i urăm bun venit lui Sting Ray Robb în programul Indy Lights al Andretti Autosport pentru 2022”, a declarat J-F Thormann, președintele Andretti Autosport. „Sting Ray a arătat progrese și talent deosebit de-a lungul carierei sale în Road to Indy și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce poate realiza în Indy Lights sezonul viitor.”

Piloții Andretti Autosport au câștigat ultimele trei campionate ale sezonului Indy Lights, cu Pato O’Ward în 2018, Oliver Askew în 2019 și Kyle Kirkwood în 2021.

Robb își va face debutul în mașina Andretti Autosport nr. 2 pentru prima dată la Chris Griffis Memorial Open Test, în perioada 30-31 octombrie, pe circuitul rutier Indianapolis Motor Speedway.

Mai multe ştiri despre Campionatul de IndyCar găsiţi AICI!

Sursa: IndyCar
Photocredit: IndyCar
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

IndyCar

Latest Posts

Don't Miss