More

  Latest Posts

  Andretti colaborează cu Zapata pentru a stimula analiza datelor din IndyCar

  Andretti Autosport a anunțat astăzi un parteneriat pe mai mulți ani cu Zapata Computing, care include sponsorizarea mărcii și un acord de mai multe milioane de dolari pentru a utiliza platforma Zapata, Orquestra.

  Tehnologia și metodele de calcul cuantic aplicate urmăresc să sporească performanța chiar și a celor mai puternice computere clasice, în special în optimizare, învățare automată [ML] și cazuri de utilizare a simularii. Inginerii Andretti Technologies vor lucra pe pistă de la Zapata Performance Innovation and Technology Center [PIT], o remorcă de inginerie în care capabilitățile analitice accelerate sunt alimentate de Orquestra, cu scopul de a aduce un avantaj de performanță în timp real echipei formată din Colton Herta, Alexander Rossi, Romain Grosjean și Devlin DeFrancesco.

  IndyCar

  Zapata P.I.T. Center este construit pentru a le oferi inginerilor Andretti „eficiențe îmbunătățite față de infrastructura lor actuală și soluțiile de analiză – începând cu ML avansate și lucrări de optimizare și folosind tot mai mult tehnici cuantice pe măsură ce tehnologia se maturizează pe parcursul parteneriatului”. Christopher Savoie, CEO Zapata, a declarat: „Echipa Zapata este încântată să colaboreze cu Andretti și să pună în funcțiune platforma noastră de software cuantică Orquestra în căutarea unui avantaj competitiv pe care nicio altă echipă de curse nu îl poate egala.

  Zapata P.I.T. Mediul de analiză al Centrului este această „margine” manifestată într-o lume reală, mobilă și implementată. Companiile noastre au același ADN de a concura mereu pentru a câștiga și abia așteptăm începerea sezonului 2022 pentru a începe să punem în aplicare toată această muncă.” Michael Andretti, președinte și CEO Andretti Autosport, a adăugat: „Suntem încântați să lucrăm cu un adevărat lider în calculul cuantic prin parteneriatul nostru cu Zapata. Cursele IndyCar sunt totul despre a găsi fiecare avantaj posibil și apoi a-l maximiza. Expertiza Zapata ne oferă acest avantaj prin platforma lor de software cuantică Orquestra, oamenii de știință și inginerii. Parteneriatul va propulsa ambele organizații către lucruri grozave în acest an și nu numai.”

  • Mai multe știri despre IndyCar găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss