GP24 Media

LATEST POSTS

Andretti colaborează cu Zapata pentru a stimula analiza datelor din IndyCar

Andretti
Vizualizări: 21565

Andretti Autosport a anunțat astăzi un parteneriat pe mai mulți ani cu Zapata Computing, care include sponsorizarea mărcii și un acord de mai multe milioane de dolari pentru a utiliza platforma Zapata, Orquestra.

Tehnologia și metodele de calcul cuantic aplicate urmăresc să sporească performanța chiar și a celor mai puternice computere clasice, în special în optimizare, învățare automată [ML] și cazuri de utilizare a simularii. Inginerii Andretti Technologies vor lucra pe pistă de la Zapata Performance Innovation and Technology Center [PIT], o remorcă de inginerie în care capabilitățile analitice accelerate sunt alimentate de Orquestra, cu scopul de a aduce un avantaj de performanță în timp real echipei formată din Colton Herta, Alexander Rossi, Romain Grosjean și Devlin DeFrancesco.

IndyCar

Zapata P.I.T. Center este construit pentru a le oferi inginerilor Andretti „eficiențe îmbunătățite față de infrastructura lor actuală și soluțiile de analiză – începând cu ML avansate și lucrări de optimizare și folosind tot mai mult tehnici cuantice pe măsură ce tehnologia se maturizează pe parcursul parteneriatului”. Christopher Savoie, CEO Zapata, a declarat: „Echipa Zapata este încântată să colaboreze cu Andretti și să pună în funcțiune platforma noastră de software cuantică Orquestra în căutarea unui avantaj competitiv pe care nicio altă echipă de curse nu îl poate egala.

Zapata P.I.T. Mediul de analiză al Centrului este această „margine” manifestată într-o lume reală, mobilă și implementată. Companiile noastre au același ADN de a concura mereu pentru a câștiga și abia așteptăm începerea sezonului 2022 pentru a începe să punem în aplicare toată această muncă.” Michael Andretti, președinte și CEO Andretti Autosport, a adăugat: „Suntem încântați să lucrăm cu un adevărat lider în calculul cuantic prin parteneriatul nostru cu Zapata. Cursele IndyCar sunt totul despre a găsi fiecare avantaj posibil și apoi a-l maximiza. Expertiza Zapata ne oferă acest avantaj prin platforma lor de software cuantică Orquestra, oamenii de știință și inginerii. Parteneriatul va propulsa ambele organizații către lucruri grozave în acest an și nu numai.”

  • Mai multe știri despre IndyCar găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES