More

  Latest Posts

  Risi cu echipa all-star pentru o încercare cu Ferrari GTLM la Rolex 24

  Risi Competizione și-a confirmat planurile de a concura la Rolex 24 la Daytona din 2021, cea de-a 59-a poziție a cursei, cu favoritul fanilor Rosso Corsa înt-un # 48 Ferrari 488 GTE.

  Echipa din Houston, Texas, sub conducerea directorului Giuseppe Risi, va înscrie piloții GT de uzină a Ferrari, James Calado, Alessandro Pier Guidi și Davide Rigon, cărora li se va alătura Jules Gounon.

  Calado, Pier Guidi și Rigon au concurat cu Risi în Rolex 24 pentru câțiva ani. Gounon, care are două rulări cu echipa Risi la Le Mans 24h, își va face debutul la Risi Competizione Daytona și a treia apariție la enduro-ul american de 24 de ore din 24.

  Încercarea la Rolex 24 din 2021 al Risi Competizione este cea de-a 20-a înregistrare din 1998, care a inclus o victorie la clasă (2002) și patru locuri suplimentare pe podium (locul doi în clasă în 1999, 2003 și 2019; locul trei în clasă în 2017) . Anul trecut, echipa a terminat pe locul șase în clasa GTLM după o cursă puternică, dar o pană de mare viteză a provocat daune și retrageri extinse.

  Competiția Daytona 24 din 2021 va fi cea de-a șasea cursă Rolex 24 a lui Calado, cinci dintre acestea cu Risi și trei în Top 5. Pier Guidi își va face cea de-a opta apariție în cursa Rolex 24 și a sărbătorit o victorie în 2014. De asemenea, Rigon își va face cea de-a opta apariție Rolex și a șasea oară cu echipa Risi.

  Ferrari #62 urmează să se alăture unui pluton GTLM confirmat, care are în prezent perechea de Corvette de uzină, cele două BMW Team RLL M8 GTE și un Porsche 911 RSR, cu Weathertech Racing, de asemenea, confirmând un Ferrari 488 GTE.

  Niciun plan de curse suplimentare nu a fost anunțat încă pentru sezonul de curse 2021 de către echipa Risi Competizione, dar sunt în curs de examinare.

  Sursa: Risi Competizione

  Photocredit: Risi Competizione


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss