GP24 Media

LATEST POSTS

Risi cu echipa all-star pentru o încercare cu Ferrari GTLM la Rolex 24

Vizualizări: 19629

Risi Competizione și-a confirmat planurile de a concura la Rolex 24 la Daytona din 2021, cea de-a 59-a poziție a cursei, cu favoritul fanilor Rosso Corsa înt-un # 48 Ferrari 488 GTE.

Echipa din Houston, Texas, sub conducerea directorului Giuseppe Risi, va înscrie piloții GT de uzină a Ferrari, James Calado, Alessandro Pier Guidi și Davide Rigon, cărora li se va alătura Jules Gounon.

Calado, Pier Guidi și Rigon au concurat cu Risi în Rolex 24 pentru câțiva ani. Gounon, care are două rulări cu echipa Risi la Le Mans 24h, își va face debutul la Risi Competizione Daytona și a treia apariție la enduro-ul american de 24 de ore din 24.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Încercarea la Rolex 24 din 2021 al Risi Competizione este cea de-a 20-a înregistrare din 1998, care a inclus o victorie la clasă (2002) și patru locuri suplimentare pe podium (locul doi în clasă în 1999, 2003 și 2019; locul trei în clasă în 2017) . Anul trecut, echipa a terminat pe locul șase în clasa GTLM după o cursă puternică, dar o pană de mare viteză a provocat daune și retrageri extinse.

Competiția Daytona 24 din 2021 va fi cea de-a șasea cursă Rolex 24 a lui Calado, cinci dintre acestea cu Risi și trei în Top 5. Pier Guidi își va face cea de-a opta apariție în cursa Rolex 24 și a sărbătorit o victorie în 2014. De asemenea, Rigon își va face cea de-a opta apariție Rolex și a șasea oară cu echipa Risi.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Ferrari #62 urmează să se alăture unui pluton GTLM confirmat, care are în prezent perechea de Corvette de uzină, cele două BMW Team RLL M8 GTE și un Porsche 911 RSR, cu Weathertech Racing, de asemenea, confirmând un Ferrari 488 GTE.

Niciun plan de curse suplimentare nu a fost anunțat încă pentru sezonul de curse 2021 de către echipa Risi Competizione, dar sunt în curs de examinare.

Sursa: Risi Competizione
Photocredit: Risi Competizione
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES