GP24 Media

LATEST POSTS

Rezumatul video al etapa a 2-a de la Bulzesti Hillclimb.

Vizualizări: 17345

A doua etapa a “Bulzesti Hillclimb” s-a desfasurat pe 12 iulie sub organizarea ACR si a trio-ului organizatoric al evenimentelor de acest gen in Oltenia, Gabi Opris, Vladimir Gordin si Cioara Codrut Cioroiu. La start s-au prezentat un numar de 65 de piloti si echipaje cu unele dintre cele mai tari masini, unii veniti din toata tara spre a lua parte la acest event si a ne incanta pe noi toti.

Dintre participanti ii amintim pe Daianu Alexandru, castigatorul clasamentului OPEN, Kardas Sorin, Andreoiu Alexandru, Alexandru Botyan, Alexandru Ionut, Sergiu Boncalo, Alin IrimiaMarutzu Maru Martin, Bratu Lucian si multi altii care au facut spectacol spre deliciul tuturor. Un film marca XmotorSports realizat de Adrian GaulischiCristian Ștefan Zamfir si Alk Alin.

YouTube video

Videocredit: XmotorSports

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES