Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Rast se alătură echipei Audi Formula E, alături de Di Grassi

  Dublul campion DTM, Rene Rast a fost înscris cu normă întreagă de echipa Audi Formula E pentru a concura în sezonul 2020-21 alături de Lucas di Grassi. Rast, care face parte din programul de piloți Audi din 2009, a fost chemat să-l înlocuiască pe Daniel Abt în echipă, după ce învingătorul de două ori al E-Prixului a fost demis pentru că un concurent de simulator l-a înlocuit într-o competiție E-sports.

  Ca urmare a întreruperii calendarului de Formula E, cauzată de criza mondială a sănătății, Rast a reușit să ocupe locul când finalul sezonului de șase curse de la Berlin nu s-a confruntat cu seria DTM.

  În ultima dintre cele trei probe cu dublu titlu de la aeroportul Tempelhof, Rast a obținut un prim podium, urmat de locul patru în ultima cursă a sezonului.

  Rast, în vârstă de 34 de ani, a declarat: „Cursele de la Berlin mi-au stârnit cu siguranță pofta de mai mult, așa că acum aștept cu nerăbdare primul meu sezon în Formula E.”

  „Începutul acestui campionat mondial pentru Audi, este următorul capitol interesant din cariera mea și aștept cu nerăbdare acest lucru.”

  Anunțul îi oferă lui Rast un program de bază pentru sezonul 2021, pilotul Team Rosberg urmând să părăsească DTM la sfârșitul campaniei curente urmându-i pe cei de la Audi, care au renunțat la campionat.

  Cu toate acestea, după patru victorii consecutive în cele mai recente două runde pe circuitul Zolder din Belgia, Rast este pe drum pentru o sumedenie de titluri DTM, depășindu-l pe Nico Muller în fruntea clasamentului cu 19 puncte, cu doar o serie de curse rămase, la Hockenheim.

  Șeful Audi motorsport, Dieter Gass, a declarat: „Cu performanțele sale impresionante la Berlin, Rene a dovedit că se simte confortabil în Formula E, fiind rapid și de succes.”

  „El și-a câștigat absolut locul în echipa noastră de Formula E.”

  Di Grassi, câștigător de zece ori al curselor FE, de asemenea, campionul 2016-17, va rămâne la echipă pentru un al șaptelea sezon consecutiv și își va menține recordul de a începe fiecare cursă din istoria campionatului.

  „Pentru mine, a fost extrem de important să avem doi șoferi care se împing unul pe celălalt la performanțe maxime”, a adăugat Gass.

   

  Sursa: Test

  Photocredit: Test credit

  Sponsor: Test


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss