GP24 Media

LATEST POSTS

Racing gaming: F1 2020 a fost confirmat, DLC nou pentru Grid

Vizualizări: 21633

Britanicii de la Codemasters s-au pus pe treabă și au adus pe piața două noutăți.

Prima noutate este noul joc F1 2020. În acesta vom putea găsi toate echipele cât și circuitele din acest sezon. Dar principala noutate este introducerea “My team”. Jucătorii își pot crea o echipă ce poate concura alături de restul echipelor oficiale prezente pe grilă. Modul two-player split-screen se întoarce, iar totodată cei care vor cumpăra versiunea deluxe au parte de o surpriză plăcută: Michael Schumacher Deluxe Edition. Jucătorii vor putea încerca 4 dintre monoposturile cu care germanul a făcut istorie în Marele Circ: Jordan 191, Benetton B194 și B195, Ferrari F1-2000.

F1 2020 se va lansa pe 10 Iulie pe PC(Steam), PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Un alt joc realizat de Codemasters primește un nou DLC. Acesta se numește “Track Day Hypercars” și face parte din Season 3. În DLC găsim patru noi mașini: Ferrari FXX K Evo, Koenigsegg Agera RS respectiv Jesko și Bugatti Veyron Super Sport 16.4. Totodată playerii ce nu au Season Pass primesc și ei ceva. Două mașini noi ce provin din campionatul japonez Super GT: Honda NSX-GT și Nissan GT-R Racing Car, ambele in specificația GT 500. In plus mai este adăugat și circuitul nipon Suzuka.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

DLC-ul este disponibil de astăzi pentru toate platformele la prețul de 11,49 Euro.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-F1 Games from Codemasters, GRID
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES