Latest Posts

Racing gaming: F1 2020 a fost confirmat, DLC nou pentru Grid

Vizualizări: 22513

Britanicii de la Codemasters s-au pus pe treabă și au adus pe piața două noutăți.

Prima noutate este noul joc F1 2020. În acesta vom putea găsi toate echipele cât și circuitele din acest sezon. Dar principala noutate este introducerea “My team”. Jucătorii își pot crea o echipă ce poate concura alături de restul echipelor oficiale prezente pe grilă. Modul two-player split-screen se întoarce, iar totodată cei care vor cumpăra versiunea deluxe au parte de o surpriză plăcută: Michael Schumacher Deluxe Edition. Jucătorii vor putea încerca 4 dintre monoposturile cu care germanul a făcut istorie în Marele Circ: Jordan 191, Benetton B194 și B195, Ferrari F1-2000.

F1 2020 se va lansa pe 10 Iulie pe PC(Steam), PlayStation 4, Xbox One și Google Stadia.

Racing gaming: F1 2020 a fost confirmat, DLC nou pentru Grid

Un alt joc realizat de Codemasters primește un nou DLC. Acesta se numește “Track Day Hypercars” și face parte din Season 3. În DLC găsim patru noi mașini: Ferrari FXX K Evo, Koenigsegg Agera RS respectiv Jesko și Bugatti Veyron Super Sport 16.4. Totodată playerii ce nu au Season Pass primesc și ei ceva. Două mașini noi ce provin din campionatul japonez Super GT: Honda NSX-GT și Nissan GT-R Racing Car, ambele in specificația GT 500. In plus mai este adăugat și circuitul nipon Suzuka.

DLC-ul este disponibil de astăzi pentru toate platformele la prețul de 11,49 Euro.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-F1 Games from Codemasters, GRID
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Author-Andrei Mangalia

Latest Posts

Don't Miss