More

  Latest Posts

  RACB Awards 2020: WRT vrea să meargă la Le Mans în 2021, Vandoorne vrea să se întoarcă

  RACB Awards 2020 și-au dat verdictul. Anul acesta, nicio seară festivă, doar o difuzare digitală din cauza situației de sănătate încă foarte precară din Belgia, precum și din Franța și din alte părți.

  Nicolas Baert a câștigat Premiul Rookie of the Year pentru 2020. Tânărul pilot conduce cu TCR la Comtoyou Racing, structura familiei. Dacă 2021 trebuie să treacă printr-un nou sezon în turism, belgianul în vârstă de 19 ani s-ar vedea călăuzind un GT3 sau un prototip în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

  Pentru Premiul Team 2020, nicio surpriză, trofeul a revenit WRT, care a strălucit în GT3 și DTM. Echipa belgiană a lui Vincent Vosse a câștigat al 6-lea premiu RACB și acest ultim trofeu al anului recompensează un sezon foarte bun al echipei belgiene, intitulat în GT World Challenge Europe Powered by AWS și care s-a dovedit a fi avantajul său în DTM. Programul 2021 GT3 promite să fie o replică a anului 2020. Nu este un secret faptul că WRT vizează Le Mans 24h în LMP2 din 2021. Vincent Vosse poate avea încredere că va crea un program de patru stele în 2021 .

  Dintre cei cinci piloți care concurează pentru RACB Driver Award 2020, trei concurează în Endurance: Bertrand Baguette (SUPER GT), Maxime Martin (WEC), Laurens Vanthoor (IMSA). Trofeul din 2021 i-a revenit lui Stoffel Vandoorne, pilot al echipei Mercedes EQ Formula E. Kortrijk a terminat ca subcampionul disciplinei. Dacă 2021 va vedea un alt sezon în Formula E cu obiectivul titlului, belgianul în vârstă de 28 de ani ar putea să se vadă revenind la Le Mans 24h în viitorul foarte apropiat. Singura sa experiență în Sarthe este locul 3 în 2019 cu un BR1 / SMP Racing. Le Mans este o cursă la care vreau să particip din nou în viitor”, a spus Stoffel Vandoorne. „Vreau să lupt pentru victorie.”  De ce nu din 2021 …

   

  Sursa: RACB Awards

  Photocredit: Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss