Latest Posts

RACB Awards 2020: WRT vrea să meargă la Le Mans în 2021, Vandoorne vrea să se întoarcă

Vizualizări: 23626

RACB Awards 2020 și-au dat verdictul. Anul acesta, nicio seară festivă, doar o difuzare digitală din cauza situației de sănătate încă foarte precară din Belgia, precum și din Franța și din alte părți.

Nicolas Baert a câștigat Premiul Rookie of the Year pentru 2020. Tânărul pilot conduce cu TCR la Comtoyou Racing, structura familiei. Dacă 2021 trebuie să treacă printr-un nou sezon în turism, belgianul în vârstă de 19 ani s-ar vedea călăuzind un GT3 sau un prototip în viitorul mai mult sau mai puțin apropiat.

Pentru Premiul Team 2020, nicio surpriză, trofeul a revenit WRT, care a strălucit în GT3 și DTM. Echipa belgiană a lui Vincent Vosse a câștigat al 6-lea premiu RACB și acest ultim trofeu al anului recompensează un sezon foarte bun al echipei belgiene, intitulat în GT World Challenge Europe Powered by AWS și care s-a dovedit a fi avantajul său în DTM. Programul 2021 GT3 promite să fie o replică a anului 2020. Nu este un secret faptul că WRT vizează Le Mans 24h în LMP2 din 2021. Vincent Vosse poate avea încredere că va crea un program de patru stele în 2021 .

Dintre cei cinci piloți care concurează pentru RACB Driver Award 2020, trei concurează în Endurance: Bertrand Baguette (SUPER GT), Maxime Martin (WEC), Laurens Vanthoor (IMSA). Trofeul din 2021 i-a revenit lui Stoffel Vandoorne, pilot al echipei Mercedes EQ Formula E. Kortrijk a terminat ca subcampionul disciplinei. Dacă 2021 va vedea un alt sezon în Formula E cu obiectivul titlului, belgianul în vârstă de 28 de ani ar putea să se vadă revenind la Le Mans 24h în viitorul foarte apropiat. Singura sa experiență în Sarthe este locul 3 în 2019 cu un BR1 / SMP Racing. Le Mans este o cursă la care vreau să particip din nou în viitor”, a spus Stoffel Vandoorne. „Vreau să lupt pentru victorie.”  De ce nu din 2021 …

 

Sursa: RACB Awards
Photocredit: Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

RACB Awards

Latest Posts

Don't Miss