Latest Posts

Primii opt piloți din W Series se vor califica automat pentru sezonul 2022

Vizualizări: 22491

W Series a anunțat că primii opt piloți din clasamentul din acest an se vor califica automat pentru a participa la campionatul de anul viitor.

Cu un maxim de 50 de puncte disponibile la cele două curse rămase la Circuitul Americii, Austin, Texas, SUA, în perioada 23-24 octombrie, toți cei 18 piloți de pe grilă vor avea șansa să-și garanteze locul pentru anul viitor, deoarece doar 22 de puncte îi separă pe cei de-al optulea și ultimul clasat în clasamentul campionatului după șase din cele opt curse din acest sezon.

În calitate de membri ai Academiei W Series, Nerea Martí (19 ani, ESP) și Irina Sidorkova (18 ani, RUS) se vor califica automat pentru sezonul 2022, indiferent de poziția lor de finalizare în acest an.

W Series

La egalitate cu 109 puncte și 34 de puncte distanță față de cea mai apropiată provocatoare Emma Kimiläinen (Ecurie W, FIN) în fruntea clasamentului campionatului, Alice Powell (Racing X, GBR) și Jamie Chadwick (Veloce Racing, GBR) și-au dat deja opțiunea de a reveni în W Series anul viitor.

Dacă campioana din acest sezon alege să-și apere titlul, va fi eligibilă pentru FIA ​​Super License în 2022.

W Series

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

În ciuda participării în doar două runde până acum în acest sezon, pilotul de rezervă Abbi Pulling (PUMA W Series Team, GBR) s-ar putea califica automat pentru anul viitor când va concura la COTA.

Tânăra de 18 ani este la 12 puncte în spatele pilotului clasat pe locul opt Belen Garcia (Scuderia W, ESP), după ce a terminat pe locul opt la debutul ei la Silverstone în iulie și pe locul șapte la Zandvoort luna trecută.

Catherine Bond Muir (director executiv, W Series) a spus:
„Sunt încântată să vă anunț că primii opt piloți ai noștri din acest an vor avea garantat un loc în W Series în 2022. La sfârșitul sezonului nostru inaugural în 2019, 12 piloți au câștigat dreptul de a reveni în W Series pentru un al doilea sezon când am promis că ne vom întoarce mai mari și mai buni.

W Series

Numărul redus de calificări automate din acest an este o dovadă suplimentară că am făcut exact acest lucru. Parteneriatul nostru de referință cu Formula 1 a dus la un interes crescut pentru serie în întreaga lume și la un grup mai mare de femei-pilot de curse talentate din care să alegem în sezonul trei.

„Cu Alice [Powell] și Jamie [Chadwick] la egalitate de puncte în partea de sus a clasamentului care intră în runda finală, ni s-a garantat deja un final de tribună pentru sezonul nostru la Circuitul Americii.

Știrile de astăzi asigură că drama va fi convingătoare pe întreg terenul, deoarece fiecare pilot de pe grilă pare să profite de această ultimă ocazie de a străluci în cea mai mare etapă și să se asigure că nu ratează ceea ce promite să fie un alt sezon palpitant de W Series anul viitor.”

Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

Sursa: W Series
Photocredit: W Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

W Series

Latest Posts

Don't Miss