More

  Latest Posts

  PR1/Mathiasen adaugă a doua mașină LMP2 pentru sezonul IMSA 2022

  PR1/Mathiasen Motorsports a anunțat un efort de două mașini în clasa LMP2 pentru sezonul 2022 al campionatului IMSA WeatherTech SportsCar.

  Ben Keating, Mikkel Jensen și Scott Huffaker își vor apăra titlul Michelin Endurance Cup la volanul echipei #52 Oreca 07-Gibson, în timp ce doi piloți care urmează să fie anunțați vor pilota mașina pentru evenimentele WeatherTech Sprint Cup.

  Nicolas Lapierre, obișnuit al Campionatului Mondial de Anduranță Alpine FIA, va fi din nou al patrulea pilot pentru mașina nr. 52 în cursa Rolex 24 de deschidere a sezonului de la Daytona.

  Noua mașină a doua a echipei PR1/Mathiasen Motorsports, numărul 11, va fi împărtășită de Steven Thomas și fostul pilot Mazda DPi Jonathan Bomarito pentru întregul sezon, în timp ce tânărul Josh Pierson se va alătura duo-ului pentru rundele de anduranță între angajamentele sale WEC pentru United Autosports.

  PR1

  Un alt absolvent Mazda, Harry Tincknell, va fi al patrulea pilot pentru Rolex 24.

  „Este o premieră pentru PR1/Mathiasen care încearcă să concureze cu o a doua mașină”, a spus directorul echipei Ray Mathiasen.

  „Mașina #52 va concura la Rolex 24 Hours of Daytona cu grupul identic de piloți pe care l-am folosit la această cursă anul trecut și care au fost membri ai campionatului nostru LMP2 2021 de mare succes.

  „Mikkel, Scott, Ben și Nico au avut 24 de ore dificile anul trecut, dar anticipez că vor rula în vârf sau aproape în 2022. Ar trebui să fie unul dintre cei mai duri concurenți ai noștri pentru mașina numărul 11.

  „Va fi foarte interesant să vedem cele două mașini concurând una împotriva celeilalte, precum și pe celelalte mașini într-un domeniu foarte competitiv”.

  Keating urmează să preia o dublă sarcină în Rolex 24, fiind deja numit al patrulea pilot pentru gama JDC-Miller MotorSports în clasa de top DPi.

  „Sunt atât de încântat de faptul că această echipă va intra în 2022”, a spus jucătorul de 50 de ani, care își continuă, de asemenea, implicarea în WEC cu echipa TF Sport Aston Martin anul viitor.

  „Am avut un „mojo” atât de grozav pe măsură ce am lucrat de-a lungul sezonului și ar trebui să ne fie mai bine până în 2022. Acum, cu toții avem experiență în această mașină pe aceste piste.

  “Sunt multe schimbări în LMP2 pentru 2022. Sunt mai mulți concurenți. Sunt schimbări de echipă. Sunt schimbări în formația de piloți. Cred că terenul arată foarte dur și foarte competitiv.

  „Cu toate acestea, cred că toate micile detalii sunt cele care alcătuiesc un efort de succes și cred că faptul că rămânem cu toții împreună pentru 2022 ne oferă un avantaj în detaliile derulării acestui program. Sunt gata să merg la curse cu PR1/Mathiasen Motorsports!”

  Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss