GP24 Media

LATEST POSTS

PR1/Mathiasen adaugă a doua mașină LMP2 pentru sezonul IMSA 2022

PR1
Vizualizări: 15211

PR1/Mathiasen Motorsports a anunțat un efort de două mașini în clasa LMP2 pentru sezonul 2022 al campionatului IMSA WeatherTech SportsCar.

Ben Keating, Mikkel Jensen și Scott Huffaker își vor apăra titlul Michelin Endurance Cup la volanul echipei #52 Oreca 07-Gibson, în timp ce doi piloți care urmează să fie anunțați vor pilota mașina pentru evenimentele WeatherTech Sprint Cup.

Nicolas Lapierre, obișnuit al Campionatului Mondial de Anduranță Alpine FIA, va fi din nou al patrulea pilot pentru mașina nr. 52 în cursa Rolex 24 de deschidere a sezonului de la Daytona.

Noua mașină a doua a echipei PR1/Mathiasen Motorsports, numărul 11, va fi împărtășită de Steven Thomas și fostul pilot Mazda DPi Jonathan Bomarito pentru întregul sezon, în timp ce tânărul Josh Pierson se va alătura duo-ului pentru rundele de anduranță între angajamentele sale WEC pentru United Autosports.

PR1/Mathiasen adaugă a doua mașină LMP2 pentru sezonul IMSA 2022

Un alt absolvent Mazda, Harry Tincknell, va fi al patrulea pilot pentru Rolex 24.

„Este o premieră pentru PR1/Mathiasen care încearcă să concureze cu o a doua mașină”, a spus directorul echipei Ray Mathiasen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Mașina #52 va concura la Rolex 24 Hours of Daytona cu grupul identic de piloți pe care l-am folosit la această cursă anul trecut și care au fost membri ai campionatului nostru LMP2 2021 de mare succes.

„Mikkel, Scott, Ben și Nico au avut 24 de ore dificile anul trecut, dar anticipez că vor rula în vârf sau aproape în 2022. Ar trebui să fie unul dintre cei mai duri concurenți ai noștri pentru mașina numărul 11.

„Va fi foarte interesant să vedem cele două mașini concurând una împotriva celeilalte, precum și pe celelalte mașini într-un domeniu foarte competitiv”.

Keating urmează să preia o dublă sarcină în Rolex 24, fiind deja numit al patrulea pilot pentru gama JDC-Miller MotorSports în clasa de top DPi.

„Sunt atât de încântat de faptul că această echipă va intra în 2022”, a spus jucătorul de 50 de ani, care își continuă, de asemenea, implicarea în WEC cu echipa TF Sport Aston Martin anul viitor.

„Am avut un „mojo” atât de grozav pe măsură ce am lucrat de-a lungul sezonului și ar trebui să ne fie mai bine până în 2022. Acum, cu toții avem experiență în această mașină pe aceste piste.

“Sunt multe schimbări în LMP2 pentru 2022. Sunt mai mulți concurenți. Sunt schimbări de echipă. Sunt schimbări în formația de piloți. Cred că terenul arată foarte dur și foarte competitiv.

„Cu toate acestea, cred că toate micile detalii sunt cele care alcătuiesc un efort de succes și cred că faptul că rămânem cu toții împreună pentru 2022 ne oferă un avantaj în detaliile derulării acestui program. Sunt gata să merg la curse cu PR1/Mathiasen Motorsports!”

Mai multe ştiri despre Campionatul IMSA găsiţi AICI!

Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES