Latest Posts

Porsche Supercup – Juniorul Preining se impune și la Monza

Vizualizări: 17511

Linia întâi la startul din marele premiu al Italiei a fost monopolizată de piloții BWT Lechner Racing cu Michael Ammermüller plecat din postura de deținător al pole-ului.

Thomas Preining nu a stat însă mult pe gânduri și la atacat pe coechipierultimul său în Variante della roggia adjudecându-și astfel primul loc imediat după start. Celor doi piloți Lechner Racing li s-au mai alăturat Mattia Drudi și Nick Yelloly completând careul de ași, din păcate, doar trei locuri pe podium.Porsche Supercup - Juniorul Preining se impune și la Monza

În final, Preining a reușit să-și mențină prima poziție obținând al treilea succes stagionar după cele de la Red Bull Ring și Spa-Francorchamps de săptămâna trecută.

Pe doi a încheiat liderul campionatului Ammermüller care își consolidează prima poziție înainte de finala din Mexic. Și nu în ultimul rând bronzul i-a revenit tânărului Drudi, un rezultat foarte bun în cursa de casă.Porsche Supercup - Juniorul Preining se impune și la Monza

Nebunia penelor de cauciuc a început în a doua parte a întrecerii,  deschizător de drum fiind norvegianul Marius Nakken. Provocate de debriurile lăsate de acesta pe circuit și nu numai, a urmat apoi un sir întreg de retrageri din cauza penelor. Printre piloții de seamă amintim pe Larry ten Voorde, Mikkel Pedersen, Josh Webster s-au Zaid Ashkanani care a pățit-o chiar în ultimul tur.

De remarcat a fost și efortul fantastic depus de Julien Andlauer care a terminat pe un onorabil loc opt asta după ce a plecat ultimul din grilă, penalizare încasată datorită unor nereguli tehnice găsite la mașină. Ultima etapă din acest sezon va fii dubla manșă de pe circuitul Hermanos Rodriguez de la sfârșitul lunii Octombrie cu ocazia marelui premiu de Formula 1 al Mexicului.Porsche Supercup - Juniorul Preining se impune și la Monza

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro
Photocredit: Porsche Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Cosmin Milcu/GP24.ro

Latest Posts

Don't Miss