More

  Latest Posts

  Porsche Supercup – Juniorul Preining se impune și la Monza

  Linia întâi la startul din marele premiu al Italiei a fost monopolizată de piloții BWT Lechner Racing cu Michael Ammermüller plecat din postura de deținător al pole-ului.

  Thomas Preining nu a stat însă mult pe gânduri și la atacat pe coechipierultimul său în Variante della roggia adjudecându-și astfel primul loc imediat după start. Celor doi piloți Lechner Racing li s-au mai alăturat Mattia Drudi și Nick Yelloly completând careul de ași, din păcate, doar trei locuri pe podium.

  În final, Preining a reușit să-și mențină prima poziție obținând al treilea succes stagionar după cele de la Red Bull Ring și Spa-Francorchamps de săptămâna trecută.

  Pe doi a încheiat liderul campionatului Ammermüller care își consolidează prima poziție înainte de finala din Mexic. Și nu în ultimul rând bronzul i-a revenit tânărului Drudi, un rezultat foarte bun în cursa de casă.

  Nebunia penelor de cauciuc a început în a doua parte a întrecerii,  deschizător de drum fiind norvegianul Marius Nakken. Provocate de debriurile lăsate de acesta pe circuit și nu numai, a urmat apoi un sir întreg de retrageri din cauza penelor. Printre piloții de seamă amintim pe Larry ten Voorde, Mikkel Pedersen, Josh Webster s-au Zaid Ashkanani care a pățit-o chiar în ultimul tur.

  De remarcat a fost și efortul fantastic depus de Julien Andlauer care a terminat pe un onorabil loc opt asta după ce a plecat ultimul din grilă, penalizare încasată datorită unor nereguli tehnice găsite la mașină. Ultima etapă din acest sezon va fii dubla manșă de pe circuitul Hermanos Rodriguez de la sfârșitul lunii Octombrie cu ocazia marelui premiu de Formula 1 al Mexicului.

  Sursa: Cosmin Milcu/GP24.ro

  Photocredit: Porsche Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss