GP24 Media

LATEST POSTS

Porsche Supercup – Julien Andlauer se impune în deschiderea sezonului

Vizualizări: 14135

O nouă stagiune s-a pus în mișcare weekend-ul acesta pentru Supercupa Porsche, iar deja tradițional Barcelona a fost deschizătorul de drum. Cu un pluton sănătos și piloți de valoare toate sunt la locul lor pentru încă un sezon spectaculos din comoetiția monomarcă ce însoțește Formula 1 de ani și ani.

Din pole position pentru prima dată în acest an pleca juniorul Porsche Julien Andlauer proaspăt transferat în tabăra BWT Lechner Racing Team, fiindu-i coechipier acum dublului campion Michael Ammermuller. De pe doi din grilă urma să plece surprinzător alt tânăr de perspectivă, turcul Ayhancan Guven în timp ce campionul în exercițiu Ammermuller pleca doar din poziția a treia.Porsche Supercup - Julien Andlauer se impune în deschiderea sezonului

Startul a fost unul curat cu cei doi tineri din prima linie duelându-se pentru prima poziție, Andlauer reușește să se mențină pe primul loc în ciuda încercărilor repetate de depășire din partea turcului Guven. În spate lupta pentru podium se dădea între Ammermuller, Mikkel Pedersen, Tio Ellinas și experimentatul veteran Jaap van Lagen.

Am avut și un safety car în această cursă după ieșirea în decor a lui Clement Mateu de la martnet by ALMERS. Mașina a fost recuperată în cel mai scurt timp revenindu-se din nou la steagul verde. În față Andlauer a avut un restart fără probleme reușind chiar să se distanțeze în timp ce Ammermuller începea să pună presiune pe Ayhancan Guven pentru locul secund.

Și pentru locul patru s-au dat lupte crâncene între Pedersen, Ellinas și Jaap van Lagen. Mikkel Pedersen pierde două locuri dintr-un foc cazând de pe patru pe șase, loc unde a și terminat cursa în timp ce Tio Ellinas avansează pe patru cu veteranul olandez van Lagen terminând între cei doi.Porsche Supercup - Julien Andlauer se impune în deschiderea sezonului

În ciuda eforturilor susținute din partea campionului Ammermuller, acesta nu a reușit să avanseze pe doi mulțumindu-se și cu ultima treaptă a podiumului. Chiar și așa a fost un debut de sezon perfect pentru Lechner Racing, Julien Andlauer sosind primul la finish și instalându-se ca prim lider al acestei stagiuni.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Am avut și incidente în pluton, am avut și lupte pe toate fronturile iar una peste alta a fost o cursă reușită și un start de sezon promițător. Cu Supercupa  Porsche ne vom întâlni din nou peste două săptămâni cu ocazia faimosului GP de la Monte Carlo pe un circuit nu foarte spectaculos dar învăluit în eleganță și prestigiu.Porsche Supercup - Julien Andlauer se impune în deschiderea sezonului

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Cosmin Milcu

Cosmin Milcu

Pasionat de mașini, anime și gaming. Optimist convins și mai mereu cu zâmbetul pe buze, iubește anduranța ca pe a doua mamă. Mare fan Porsche și probabil unul dintre puținii nebuni care să vadă integral o cursă de 24 de ore.

RELATED ARTICLES