More

  Latest Posts

  Pole pentru Lotterer la Roma

  Rezultatele complete ale calificărilor aici.

  Andre Lotterer și-a adjudecat primul său pole în Formula E în urma unei sesiuni de calificări dramatică în cadrul E-Prix-ului de la Roma.

  În urma unei scurte rafale de ploaie care a avut loc înaintea startului sesiunii de Super Pole, pilotul Techeetah a fost ultimul și s-a folosit de condițiile din ce în ce mai bune de pe pistă pentru a își asigura primul Pole Position în Formula E.

  Timpul său final a fost cu 0.360s mai rapid decât al lui Mitch Evans care a terminat sesiunea pe doi pentru Jaguar. Doar Jose Maria Lopez a mai depus un timp care să se încadreze într-o secundă față de timpul lui Loterrer așigurându-și locul trei pentru cursă.

  Fostul pilot Formula 1, Stoffel Vandoorne a impresionat încă o dată în calificări și va pleca de pe patru în cursă pentru HWA. În spatele său se vor așeza Maximilian Gunther și Sebastien Buemi.

  Câștigătorul cursei de la Hong Kong, Edoardo Mortara a fost încă o dată cel mai rapid dintre piloții Venturi și a terminat sesiunea pe șapte ratând de-aproape Super-pole-ul.

  Robin Frijns va pleca de pe opt cu Alex Lynn și Pascal Wehrlein completând top 10-ul.

  Foto-credit: DS Techeetah


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss