Pole pentru Lotterer la Roma

Rezultatele complete ale calificărilor aici.

Andre Lotterer și-a adjudecat primul său pole în Formula E în urma unei sesiuni de calificări dramatică în cadrul E-Prix-ului de la Roma.

În urma unei scurte rafale de ploaie care a avut loc înaintea startului sesiunii de Super Pole, pilotul Techeetah a fost ultimul și s-a folosit de condițiile din ce în ce mai bune de pe pistă pentru a își asigura primul Pole Position în Formula E.

Timpul său final a fost cu 0.360s mai rapid decât al lui Mitch Evans care a terminat sesiunea pe doi pentru Jaguar. Doar Jose Maria Lopez a mai depus un timp care să se încadreze într-o secundă față de timpul lui Loterrer așigurându-și locul trei pentru cursă.

Fostul pilot Formula 1, Stoffel Vandoorne a impresionat încă o dată în calificări și va pleca de pe patru în cursă pentru HWA. În spatele său se vor așeza Maximilian Gunther și Sebastien Buemi.

Câștigătorul cursei de la Hong Kong, Edoardo Mortara a fost încă o dată cel mai rapid dintre piloții Venturi și a terminat sesiunea pe șapte ratând de-aproape Super-pole-ul.

Robin Frijns va pleca de pe opt cu Alex Lynn și Pascal Wehrlein completând top 10-ul.

Foto-credit: DS Techeetah

Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului.
Obtineti noua aplicatie GP24 si primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil.
100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.,

Pentru Android: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Google Playstore de pe dispozitiv.
Pentru iOS: faceti clic aici sau cautati GP24 din aplicatia Apple Appstore de pe dispozitiv.