GP24 Media

LATEST POSTS

Pole pentru Lotterer la Roma

Vizualizări: 10535

Rezultatele complete ale calificărilor aici.

Andre Lotterer și-a adjudecat primul său pole în Formula E în urma unei sesiuni de calificări dramatică în cadrul E-Prix-ului de la Roma.

În urma unei scurte rafale de ploaie care a avut loc înaintea startului sesiunii de Super Pole, pilotul Techeetah a fost ultimul și s-a folosit de condițiile din ce în ce mai bune de pe pistă pentru a își asigura primul Pole Position în Formula E.

Timpul său final a fost cu 0.360s mai rapid decât al lui Mitch Evans care a terminat sesiunea pe doi pentru Jaguar. Doar Jose Maria Lopez a mai depus un timp care să se încadreze într-o secundă față de timpul lui Loterrer așigurându-și locul trei pentru cursă.

Fostul pilot Formula 1, Stoffel Vandoorne a impresionat încă o dată în calificări și va pleca de pe patru în cursă pentru HWA. În spatele său se vor așeza Maximilian Gunther și Sebastien Buemi.

Câștigătorul cursei de la Hong Kong, Edoardo Mortara a fost încă o dată cel mai rapid dintre piloții Venturi și a terminat sesiunea pe șapte ratând de-aproape Super-pole-ul.

Robin Frijns va pleca de pe opt cu Alex Lynn și Pascal Wehrlein completând top 10-ul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: DS Techeetah

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES