More

  Latest Posts

  Pole pentru da Costa și BMW la cursa inaugurală FE 2018 de la Ad Diriyah

  Pilotul BMW Antonio Felix da Costa a luat pole position pentru cursa inaugurală a sezonului Formula E 2018 în Arabia Saudită în urma unei sesiuni de calificări umedă.

  Timpul lui da Costa a fost unul de 1m17.728s în prima grupă, formată din 11 participanți, iar turul său s-a dovedit a fi suficient pentru primul său pole în Formula E și primul pole în noile mașini Gen2 all-electric.

  Sesiunea de calificări a fost întârziată și ea și a luat loc în urma unei sesiuni adiționale de antrenamente scurtată. Sesiunea de calificări a fost împărțită în două grupe, în loc de standardul precedent de patru heat-uri și un super-pole.

  Tom Dillman, pilotul NIO, a fost primul pilot care a încercat circuitul și a reușit al doilea cel mai rapid timp per total, la 0.165s mai lent decât da Costa, dar, pilotul francez a fost pus sub investigație, riscând să își piardă startul din prima linie pentru că ar fi completat mai multe tururi decât numărul maxim alocat pentru sesiune.

  Al treilea timp i-a aparținut pilotului Dragon, Jose Maria Lopez, acesta având un timp cu 0.4 mai lent decât pole-ul. Sebastian Buemi a fost al patrulea pentru Nissan e.dams, fiind urmat de Stoffel Vandoorne pe cinci, fostul pilot Formula 1 având o prestație impresionantă în prima sa sesiune de calificări Formula E.

  Sam Bird a fost pe șase pentru Virgin Racing, urmat de Techeetah-ul lui Jean Eric Vergne și noul său coleg la Virgin, Robin Frijns. Top 10-ul a fost completat de Jerome d’Ambrosio și Andre Lotterer.

  Foto-credit: BMW Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss