More

  Latest Posts

  Pole pentru da Costa și BMW la cursa inaugurală FE 2018 de la Ad Diriyah

  Pilotul BMW Antonio Felix da Costa a luat pole position pentru cursa inaugurală a sezonului Formula E 2018 în Arabia Saudită în urma unei sesiuni de calificări umedă.

  Timpul lui da Costa a fost unul de 1m17.728s în prima grupă, formată din 11 participanți, iar turul său s-a dovedit a fi suficient pentru primul său pole în Formula E și primul pole în noile mașini Gen2 all-electric.

  Sesiunea de calificări a fost întârziată și ea și a luat loc în urma unei sesiuni adiționale de antrenamente scurtată. Sesiunea de calificări a fost împărțită în două grupe, în loc de standardul precedent de patru heat-uri și un super-pole.

  Tom Dillman, pilotul NIO, a fost primul pilot care a încercat circuitul și a reușit al doilea cel mai rapid timp per total, la 0.165s mai lent decât da Costa, dar, pilotul francez a fost pus sub investigație, riscând să își piardă startul din prima linie pentru că ar fi completat mai multe tururi decât numărul maxim alocat pentru sesiune.

  Al treilea timp i-a aparținut pilotului Dragon, Jose Maria Lopez, acesta având un timp cu 0.4 mai lent decât pole-ul. Sebastian Buemi a fost al patrulea pentru Nissan e.dams, fiind urmat de Stoffel Vandoorne pe cinci, fostul pilot Formula 1 având o prestație impresionantă în prima sa sesiune de calificări Formula E.

  Sam Bird a fost pe șase pentru Virgin Racing, urmat de Techeetah-ul lui Jean Eric Vergne și noul său coleg la Virgin, Robin Frijns. Top 10-ul a fost completat de Jerome d’Ambrosio și Andre Lotterer.

  Foto-credit: BMW Motorsport

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss