More

  Latest Posts

  Planurile Audi Motorsport pentru 2019

  Germanii de la Audi, divizia de Motorsport, și-au dezvăluit planurile pentru 2019. Aceștia se vor concentra pe Formula E și DTM, competiții în care uzina se implică în mod direct.

  Pentru DTM vor urma schimbări majore, organizatorii Campionatului German de Turisme au decis ca mașinile să aibă un motor mai mic, în 4 cilindri turbo, aceștia prin aceste schimbări vor să mențină Audi în joc. Și în Formula E, din sezonul următor, un nou monopost va fi prezent pe grilă, iar Audi prin ABT Sport își va încerca șansele de a cuceri titlul în această serie.

  Audi mai are implicații în motorsport, iar acestea sunt Campionatul Mondial de Rallycross prin echipa lui Mattias Ekstrom cu modelul S1 RX, dezvoltarea programelor private din WTCR/TCR competiții regionale cu modelul RS3 LMS TCR, prezența unor echipe private cu suport Audi în competițiile GT, modelul în cauză fiind R8 GT3 LMS, dar și prin competițiile monomarcă, Audi Sport TT CUP, R8 LMS CUP, aceasta din urmă se desfășoară în Europa și Asia cu modelul R8 LMS GT4.

  Foto-thecheckeredflag.co.uk


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss