Latest Posts

Planurile Audi Motorsport pentru 2019

Vizualizări: 11002

Germanii de la Audi, divizia de Motorsport, și-au dezvăluit planurile pentru 2019. Aceștia se vor concentra pe Formula E și DTM, competiții în care uzina se implică în mod direct.

Pentru DTM vor urma schimbări majore, organizatorii Campionatului German de Turisme au decis ca mașinile să aibă un motor mai mic, în 4 cilindri turbo, aceștia prin aceste schimbări vor să mențină Audi în joc. Și în Formula E, din sezonul următor, un nou monopost va fi prezent pe grilă, iar Audi prin ABT Sport își va încerca șansele de a cuceri titlul în această serie.

Audi mai are implicații în motorsport, iar acestea sunt Campionatul Mondial de Rallycross prin echipa lui Mattias Ekstrom cu modelul S1 RX, dezvoltarea programelor private din WTCR/TCR competiții regionale cu modelul RS3 LMS TCR, prezența unor echipe private cu suport Audi în competițiile GT, modelul în cauză fiind R8 GT3 LMS, dar și prin competițiile monomarcă, Audi Sport TT CUP, R8 LMS CUP, aceasta din urmă se desfășoară în Europa și Asia cu modelul R8 LMS GT4.

Foto-thecheckeredflag.co.uk

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss