Latest Posts

Pirelli se numără printre companiile din top 1% în anuarul de sustibilitate al S&P Global 2023

Vizualizări: 13238

Este cel mai înalt nivel de recunoaștere realizat pe analiza profilurilor de sustenabilitate a peste 13.000 de companii. Pirelli obținuse deja Top Score în sectorul său la nivel global

Milano, 13 februarie 2023 – Pirelli a fost din nou confirmată printre cele mai bune companii în domeniul sustenabilității la nivel global, obținând calificarea de Top 1%, cel mai înalt nivel de recunoaștere în contextul Anuarului de Sustenabilitate 2023, publicat de S&P Global pe baza analizei profilurilor de sustenabilitate a peste 13.000 de companii.

Rezultatul urmează punctajul obținut de Pirelli în cadrul Evaluării Sustenabilității Corporative 2022 pentru Indicele de Sustenabilitate Dow Jones, S&P Global, în cadrul căreia compania a obținut punctajul maxim de 86 de puncte (revizuit de la 85 inițial), cel mai mare din sectorul ATX Auto Components din cadrul Indicilor de Sustenabilitate Dow Jones la nivel Mondial și European.

Marco Tronchetti Provera, vicepreședinte executiv și CEO al Pirelli, a declarat: “Suntem mândri că am fost reconfirmați ca Top ESG Performer în Anuarul de Sustenabilitate 2023. Acest lucru recunoaște implicarea tuturor celor care lucrează la Pirelli, pentru transformarea strategiei noastre de sustenabilitate în rezultate tangibile, provocându-ne continuu să maximizăm crearea de valoare durabilă”.

Pirelli se numără printre companiile din top 1% în anuarul de sustibilitate al S&P Global 2023

Romania

Pirelli se numără printre companiile din top 1% în anuarul de sustibilitate al S&P Global 2023

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Formula 1 găsiți AICI.
Sursa: Pirelli Motorsport
Photocredit: Formula 1 Fans Romania
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Pirelli Motorsport

Latest Posts

Don't Miss