Latest Posts

Pirelli: Performanța de pe pistă merge mână în mână cu siguranța de pe drum.

Vizualizări: 28111

Pirelli lansează noua anvelopă P Zero Trofeo R pentru cea mai rapidă mașină de serie, Mclaren 765LT.

Pirelli va echipa, în exclusivitate, noua McLaren 765LT, după ce i s-a dat misiunea de a oferi cea mai bună performanță pe vreme uscată, pentru cea mai rapidă mașină de serie în realizarea unui circuit, deținută de compania britanică de mașini de lux. Anvelopa P Zero Trofeo R a fost aleasă ca punct de plecare pentru această recentă colaborare: cea mai performantă anvelopă track day a companiei Pirelli, care este, de asemenea, potrivită și pentru drum.

Pirelli: Performanța de pe pistă merge mână în mână cu siguranța de pe drum.

Anvelopa Trofeo R a fost perfecționată de Pirelli, în colaborare cu McLaren, pentru a îndeplini cerințele de înaltă performanță ale acestei mașini de ultimă generație. Anvelopa a fost realizată în urma unor lucrări intense realizate la renumita divizie de cercetare și dezvoltare a Pirelli. Pentru șoferii care nu doresc să își utilizeze mașinile pe pistă, sunt disponibile și anvelopele Pirelli P Zero.

Tur rapid în siguranță perfectă.
Noul McLaren 765LT își prezintă comportamentul sport, având un motor de 765 de cai putere, care scoate un cuplu de 800 Nm pentru a oferi performanțe maxime, precum și aerodinamică prin anvelopele personalizate P Zero Trofeo R. Pentru a îndeplini cerințele McLaren de a crea o  anvelopă personalizată pentru modelul 765LT, inginerii Pirelli au lucrat la structura și profilul anvelopelor, mărind suprafața de contact pentru a genera mai multă aderență mecanică și a îmbunătăți tracțiunea, în special pe vreme uscată.

Pirelli: Performanța de pe pistă merge mână în mână cu siguranța de pe drum.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Un alt element fundamental în realizarea obiectivelor McLaren a fost compusul benzii de rulare. Designul modelului benzii de rulare a fost conceput pentru a garanta cea mai bună rezistență posibilă, atât în ​​linie dreaptă, cât și în viraje, reducând distanța de frânare și maximizând aderența laterală. Performanțele suplimentare ale anvelopelor și capacitățile inovatoare ale noului 765LT, au permis mașinii să realizeze un circuit în timp record, în comparație cu orice altă mașină produsă vreodată la Woking.

Pirelli: Performanța de pe pistă merge mână în mână cu siguranța de pe drum.

Pirelli și McLaren.
Noua P Zero Trofeo R pentru McLaren 765LT este cea mai recentă anvelopă creată în urma extinsei colaborări dintre Pirelli și McLaren, și se bazează, de asemenea, pe lecțiile învățate de către cele două companii din sporturile cu motor. Fiecare vehicul care părăsește Centrul de producție McLaren, este echipat cu propria anvelopă Pirelli, ce este personalizată pentru acea mașină și se distinge prin marcajul „MC” aflat pe peretele lateral. Unele dintre aceste anvelope sunt echipate suplimentar cu alte tehnologii Pirelli, cum ar fi PNCS – Sistem de anulare al zgomotului Pirelli – ce garantează un confort acustic prin reducerea nivelului de zgomot transmis în interiorul autovehiculului.

Pirelli: Performanța de pe pistă merge mână în mână cu siguranța de pe drum.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss