Latest Posts

Academia Junior Motorsport lanseaza promotia 2023, la Campionatele Nationale de Indemanare si Super Slalom.

Vizualizări: 16148

Academia Junior Motorsport: Daca la prima etapa a Campionatelor Nationale de Indemanare si Super Slalom din 2022 organizate sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), Junior Motorsport a lansat 10 piloti, anul asta vine la grila de start cu nu mai putin de 16 copii, ceea ce dovedeste ca acest concept inovator este unul cu mare rezonanta pentru motorsportul romanesc.

Pe data de 6 si 7 mai, la debutul celor doua campionate, care se desfasoara la CTPark, la Bolintin Deal, langa autostrada A1, echipa a pregatit copii cu varste cuprinse intre 9 si 15 ani,  majoritatea prezenti pentru prima data la o competitie automobilistica. Printre ei, piloti din Bucuresti, Iasi, Craiova si Vaslui, instruiti in centrele regionale ale echipei, care pe parcursul anului 2022 a  crescut substantial.

“Am avut discutii lungi cu multi oameni implicati in motorsport si am incercat sa-i conving ca acesti copii sunt pregatiti sa demonstreze ca pilotajul trebuie sa inceapa de la varste fragede cand subconstientul, responsabil pentru pilotajul de calitate, se poate programa mult mai usor, avand capacitatea mult mai mare de a absorbi informatii si de a crea reflexe. Se pare ca exemplul nostru este urmat si de alte cluburi, lucru care ne bucura si care dovedeste ca societatea are maturitatea de a  accepta proiecte inovatoare si de viitor.

Ca de obicei, copiii mai mari din echipa, cei care au ‘absolvit’ primul nivel de indemanare si acum participa la campionatul de anduranta pe circuit, vor fi alaturi de ‘bobocei’, pentru a-i indruma si ajuta in aceasta prima etapa din campionat”, a declarat Georgios Ladopoulos, managerul echipei. Noutatea campionatelor din acest an este faptul ca juniorii au un clasament separat, atat la individual, cat si la echipe, lucru foarte benefic pentru incurajarea si motivarea lor.

Academia, Junior

Echipa completa din acest an este urmatoarea:

Campionatul National de Indemanare Auto (CNIA):

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

  • Cat J1 (8-10 ani): Alexandru Lepadatu, Alessia Sora, Luca Hizan, Filip Cazan
  • Cat J2 (11-12 ani): Casiana Tabarcea, Arthur Chruscielewski, Andrei Tudor, Radu Musat, Vladimir Azoitei, Calin Saulea, Matei Cara.
  • Cat J3 (12-13 ani): Luca Gherghelah, George Brezuleanu, Radu Lasai.

Campionatul National de Super Slalom (CNSS):

  • Cat J1:(14-15 ani): Codrut Radu, Sever Pistol.

Dezvoltarea conceptului Junior Motorsport, atat pe verticala, prin participarea pilotilor in mai multe campionate, cat si pe orizontala, prin extinderea in toata tara, a dat posibilitatea multor tineri sa intre in motorsport cu bugete rezonabile si cu mare succes. Sistemul de instruire, conceput si dezvoltat de Junior Motorsport sub deviza Fast-Safe-Fun, este unul care aduce un echilibru intre joaca si performanta, copiii fiind foarte repede prinsi de placerea pilotajului sportiv.

In cadrul programului de pregatire, interactiunea, atat cu instructorii, cat si intre ei, este constructiva si permite pilotilor tineri sa ajunga la performante deosebite intr-un timp foarte scurt.

Sponsorii principali ai proiectului sunt Shell Helix Motor Oil, Black Sea Suppliers, RTH Proconstruct, Pan Food, Libra Quality Consult, VIMAR, Urban Gaz, Paylex si Rubi Coffee and Chocolate. Partenerii tehnici sunt Just Classics Motorsport, Pop Rally Team si Gorgo’s Garage. Parteneri media AutoStiri, GP24 Media si RPMRacing.

Succes, Ani

Linkuri Utile:
Junior Motorsport – Timișoara
Junior Motorsport – Târgu Mureș
Junior Motorsport – Iași
Junior Motorsport – Craiova
Junior Motorsport – Brașov

GP24 PronoContest, jocul 100% gratuit de Pronosticuri Formula 1:

Succes, Ani
Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.
Sursa: Comunicat Junior Motorsport
Photocredit: Ilie-Marius Boboaca
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Comunicat Junior Motorsport

Latest Posts

Don't Miss