More

  Latest Posts

  Pirelli P ZERO DHE pentru noul Ferrari 488 GT modificata: anvelope de competiție pentru noua mașină de Curse GT

  Pirelli DHE a fost introdus anul trecut pentru campionatele de curse GT3, dar acum echipează ediția specială de circuit a Ferrari, cu dimensiuni de 325/680-18 pe față și 325/705-18 pe spate.

  Pirelli P Zero DHE a fost selectat ca echipament original pentru noul 488 GT Modificata: o mașină în ediție limitată, ce este utilizată exclusiv în zilele de circuit și la evenimentele Ferrari Club Competizioni GT.

  Pirelli

  Modelul 488 GT Modificata, anunțat în noiembrie anul trecut, a apărut pentru prima data în fața publicului în cadrul evenimentului Finali Mondiali Ferrari 2020, care a avut loc în perioada 4-7 martie, la Circuitul Mondial Marco Simoncelli din Misano, Italia.

  Anvelopele de curse P Zero DHE, dezvoltate de Pirelli pentru mașinile GT3, echipează noul 488 GT Modificata cu dimensiunile 325/680-18 pe față și 325/705-18 pe spate.

   

  Produs într-un număr foarte limitat, modelul 488 GT Modificata este destinat clienților care concurează la volanul unui Ferrari în campionatele GT din întreaga lume. Modificata surprinde perfect spiritul ambelor mașini de curse 488 GTE și 488 GT3. De asemenea, 488 GT Modificata va fi eligibilă pentru evenimentele Club Competizioni GT, care ocupă un loc din ce în ce mai proeminent în cursele Ferrari.

  Pirelli

  P Zero DHE de la Pirelli reprezintă o versiune îmbunătățită a modelului precedent, DHD2, cu modificări concepute pentru ca aceste anvelope să fie mai versatile pentru marea varietate de mașini GT3 și șoferi diferiți. Această anvelopă oferă și mai multă consistență și fiabilitate decât versiunea sa anterioară și garantează performanțe optime pe diferite piste și condiții.

  Finali Mondiali Ferrari 2020, care anul acesta a avut loc în martie 2021 din cauza pandemiei Covid-19, a reprezentat un final spectaculos pentru sezonul GT al Ferrari. În program au fost incluse rundele finale ale Ferrari Challenge, precum și întâlnirile programelor XX și F1 Clienti. Titlurile Trofeo Pirelli și Coppa Shell, celebrele curse sponsorizate de Ferrari și rulate cu anvelope Pirelli, și-au găsit proprietarii în timpul finalei mondiale.

  De când Ferrari Challenge a debutat, în 1993, Pirelli a fost singurul furnizor global de anvelope. Ferrari Challenge reprezintă un excelent laborator în aer liber pentru Pirelli, permițând dezvoltarea viitoarelor anvelope de drum folosind lecțiile învățate pe pista de curse.

  Mai multe știri despre Curse de GT găsiți AICI.
  Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

  Pirelli

  Sursa: GP24 / Pirelli

  Photocredit: Pirelli / Getty Images

  Sponsor: Pirelli


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss