GP24 Media

LATEST POSTS

Pirelli P ZERO DHE pentru noul Ferrari 488 GT modificata: anvelope de competiție pentru noua mașină de Curse GT

Pirelli
Vizualizări: 27917

Pirelli DHE a fost introdus anul trecut pentru campionatele de curse GT3, dar acum echipează ediția specială de circuit a Ferrari, cu dimensiuni de 325/680-18 pe față și 325/705-18 pe spate.

Pirelli P Zero DHE a fost selectat ca echipament original pentru noul 488 GT Modificata: o mașină în ediție limitată, ce este utilizată exclusiv în zilele de circuit și la evenimentele Ferrari Club Competizioni GT.

Pirelli

Modelul 488 GT Modificata, anunțat în noiembrie anul trecut, a apărut pentru prima data în fața publicului în cadrul evenimentului Finali Mondiali Ferrari 2020, care a avut loc în perioada 4-7 martie, la Circuitul Mondial Marco Simoncelli din Misano, Italia.

Anvelopele de curse P Zero DHE, dezvoltate de Pirelli pentru mașinile GT3, echipează noul 488 GT Modificata cu dimensiunile 325/680-18 pe față și 325/705-18 pe spate.

 

Produs într-un număr foarte limitat, modelul 488 GT Modificata este destinat clienților care concurează la volanul unui Ferrari în campionatele GT din întreaga lume. Modificata surprinde perfect spiritul ambelor mașini de curse 488 GTE și 488 GT3. De asemenea, 488 GT Modificata va fi eligibilă pentru evenimentele Club Competizioni GT, care ocupă un loc din ce în ce mai proeminent în cursele Ferrari.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pirelli

P Zero DHE de la Pirelli reprezintă o versiune îmbunătățită a modelului precedent, DHD2, cu modificări concepute pentru ca aceste anvelope să fie mai versatile pentru marea varietate de mașini GT3 și șoferi diferiți. Această anvelopă oferă și mai multă consistență și fiabilitate decât versiunea sa anterioară și garantează performanțe optime pe diferite piste și condiții.

Finali Mondiali Ferrari 2020, care anul acesta a avut loc în martie 2021 din cauza pandemiei Covid-19, a reprezentat un final spectaculos pentru sezonul GT al Ferrari. În program au fost incluse rundele finale ale Ferrari Challenge, precum și întâlnirile programelor XX și F1 Clienti. Titlurile Trofeo Pirelli și Coppa Shell, celebrele curse sponsorizate de Ferrari și rulate cu anvelope Pirelli, și-au găsit proprietarii în timpul finalei mondiale.

De când Ferrari Challenge a debutat, în 1993, Pirelli a fost singurul furnizor global de anvelope. Ferrari Challenge reprezintă un excelent laborator în aer liber pentru Pirelli, permițând dezvoltarea viitoarelor anvelope de drum folosind lecțiile învățate pe pista de curse.

YouTube video

Mai multe știri despre Curse de GT găsiți AICI.
Mai multe știri despre Curse de Anduranța găsiți AICI.

Pirelli

Sursa: GP24 / Pirelli
Photocredit: Pirelli / Getty Images
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES