More

  Latest Posts

  Phoenix Racing îi confirmă pe Nicki Thiim și pe Kelvin van der Linde pentru Asian Le Mans Series

  Phoenix Racing a confirmat că campania lor de debut în LMP2, din seria Asian Le Mans 2021, îi va avea pe Kelvin van der Linde și Nicki Thiim facând parte dintr-o echipă de piloți care va acționa prin rotație, cu Matthias Kaiser și Simon Trummer.

  Se înțelege că cei doi piloți Pro sunt pregătiți să concureze în 2 curse fiecare, la bordul  ORECA-ului 07 Gibson # 5, al echipei germane.

  Va marca debutul în cursa LMP atât pentru Kelvin van der Linde, cât și pentru campionul actual al FIA WEC World GT Drivers, Nicki Thiim.

  Pilotul Kaiser a concurat în Asian LMS al sezonului trecut într-un Graff Racing LMP3 Norma și a participat la Michelin Le Mans Cup în acest sezon, după câștigarea titlului în VdeV și Ultimate Cup în 2018 și respectiv în 2019.

  Pilotul elvețian Trummer a obținut locul al doilea în campionatul IMSA LMP2 din 2020 și a concurat în mașinile DPI și GT3 în ultimele două sezoane, precum și în LMP2 cu Algarve Pro Racing și PR1 Mathiesen.

  Sursa: Phoenix Racing
  Photocredit: Phoenix Racing

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Phoenix Racing

  Latest Posts

  Don't Miss