More

  Latest Posts

  Phoenix Racing îi confirmă pe Nicki Thiim și pe Kelvin van der Linde pentru Asian Le Mans Series

  Phoenix Racing a confirmat că campania lor de debut în LMP2, din seria Asian Le Mans 2021, îi va avea pe Kelvin van der Linde și Nicki Thiim facând parte dintr-o echipă de piloți care va acționa prin rotație, cu Matthias Kaiser și Simon Trummer.

  Se înțelege că cei doi piloți Pro sunt pregătiți să concureze în 2 curse fiecare, la bordul  ORECA-ului 07 Gibson # 5, al echipei germane.

  Va marca debutul în cursa LMP atât pentru Kelvin van der Linde, cât și pentru campionul actual al FIA WEC World GT Drivers, Nicki Thiim.

  Pilotul Kaiser a concurat în Asian LMS al sezonului trecut într-un Graff Racing LMP3 Norma și a participat la Michelin Le Mans Cup în acest sezon, după câștigarea titlului în VdeV și Ultimate Cup în 2018 și respectiv în 2019.

  Pilotul elvețian Trummer a obținut locul al doilea în campionatul IMSA LMP2 din 2020 și a concurat în mașinile DPI și GT3 în ultimele două sezoane, precum și în LMP2 cu Algarve Pro Racing și PR1 Mathiesen.

  Sursa: Phoenix Racing

  Photocredit: Phoenix Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss