GP24 Media

LATEST POSTS

Phoenix Racing îi confirmă pe Nicki Thiim și pe Kelvin van der Linde pentru Asian Le Mans Series

Vizualizări: 18503

Phoenix Racing a confirmat că campania lor de debut în LMP2, din seria Asian Le Mans 2021, îi va avea pe Kelvin van der Linde și Nicki Thiim facând parte dintr-o echipă de piloți care va acționa prin rotație, cu Matthias Kaiser și Simon Trummer.

Se înțelege că cei doi piloți Pro sunt pregătiți să concureze în 2 curse fiecare, la bordul  ORECA-ului 07 Gibson # 5, al echipei germane.

Phoenix Racing îi confirmă pe Nicki Thiim și pe Kelvin van der Linde pentru Asian Le Mans Series

Va marca debutul în cursa LMP atât pentru Kelvin van der Linde, cât și pentru campionul actual al FIA WEC World GT Drivers, Nicki Thiim.

Pilotul Kaiser a concurat în Asian LMS al sezonului trecut într-un Graff Racing LMP3 Norma și a participat la Michelin Le Mans Cup în acest sezon, după câștigarea titlului în VdeV și Ultimate Cup în 2018 și respectiv în 2019.

Pilotul elvețian Trummer a obținut locul al doilea în campionatul IMSA LMP2 din 2020 și a concurat în mașinile DPI și GT3 în ultimele două sezoane, precum și în LMP2 cu Algarve Pro Racing și PR1 Mathiesen.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Phoenix Racing
Photocredit: Phoenix Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES