GP24 Media

LATEST POSTS

Phoenix Racing dezvăluie culorile ORECA-ului 07

Vizualizări: 24408

Phoenix Racing își va face debutul prototip în campionatul Asian Le Mans Series luna viitoare, cu două reuniuni la Dubai și două la Abu Dhabi.

Echipa germană, care s-a găsit până în 2020 în DTM, vine în LMP2, înainte de a se gândi la un program LMDh. Un Oreca 07 și un Ligier JS P320 vor rula în seria asiatică.

Cu culoarea sa verde, Oreca 07, care va purta numărul #5, drag echipei lui Ernst Moser, nu va trece neobservat pe pistă. Simon Trummer și Mathias Kaiser vor fi susținuți de Nicki Thiim în Dubai și Kelvin van der Linde în Abu Dhabi.

Echipajul Ligier JS P320 va fi anunțat în curând.

Sursa: Asian Le Mans Series
Photocredit: Phoenix Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES