Latest Posts

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Vizualizări: 47561
  • Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea a 78 de omologări Pirelli pentru anvelopele dedicate gamei BMW Seria 8
  • Noul BMW Seria 8 Coupe, Gran Coupe și Cabrio – inclusiv variantele M Sport – utilizează Pirelli P Zero, Cinturato P7 și Cinturato P7 All Season ca echipamente originale
  • P Zero de iarnă și anvelopele Sottozero 3 sunt disponibile pentru sezonul rece

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Cea mai recentă colaborare de ordin tehnic dintre compania Pirelli și BMW Group își propune să obțină cele mai înalte niveluri de performanță și siguranță. În total, 78 de omologări pentru echipamente originale au fost dedicate celor mai noi versiuni ale BMW Seria 8 Coupe, Gran Coupe și Cabrio: inclusiv modelele M Sport.

Aceste mașini din gama Seria 8 vor utiliza anvelope personalizate Pirelli P Zero și Cinturato P7 de la 18 la 20 inci, special dezvoltate pentru a obține performanțe maxime pe șosea și proiectate pentru a oferi siguranță, control și manevrabilitate. Anvelopele au fost create în conformitate cu filozofia Pirelli, „potrivire perfectă”, și omologate ca echipamente originale pentru gama de lux BMW Group, permițând ocupanților să beneficieze de un confort maxim la bord și să se bucure de performanța completă a mașinii în orice situație.

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Aceste anvelope oferă performanțe excelente de frânare pe teren umed, cu rezistență redusă la rulare, ceea ce reduce emisiile dăunătoare pentru a susține sustenabilitatea și sunt marcate cu o stea care distinge anvelopele dezvoltate de inginerii Pirelli pentru a îndeplini cerințele de performanță ale BMW Group. De asemenea, acestea sunt echipate cu tehnologia Run Flat, care permite șoferilor să-și continue călătoriile chiar și după o perforare sau pierderea presiunii în anvelope, pentru 50 de mile la o viteză de 50 mph.

Noile anvelope P Zero de la Pirelli, realizate pentru cele mai sport mașini, au fost testate de presa specializată. Aceste teste au evidențiat o manevrabilitate excelentă, atât în ​​condiții umede, cât și în condiții uscate, precum și un echilibru bun și un răspuns precis la direcție cu feedback exemplar. Mai mult, mass-media a raportat rezultate bune, cu distanțe reduse de frânare pe umed și pe uscat, și o marjă solidă de siguranță împotriva hidroplanării.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Când a venit vorba de performanțe sportive, Pirelli P Zero a demonstrat o manevrabilitate excelentă, atât în ​​condiții uscate, cât și în condiții de umezeală, dovadă fiind timpul de tur în circuit. Aceste rezultate au fost observate și cu anvelopele omologate pentru bine-cunoscutele și performantele mașini din seria M ale BMW Group.

Noul Cinturato P7 este, de asemenea, conceput pentru a maximiza siguranța, oferind șoferului un control excelent, atât în ​​condiții uscate, cât și în condiții de umezeală, în ceea ce privește manevrarea, frânarea și reducerea hidroplanării.

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Acest lucru se datorează noului său compus inovator, echipat cu un tip de „inteligență mecanică”, care poate regla comportamentul anvelopei în funcție de temperatura de lucru.

La aceasta se adaugă un nivel excelent de confort acustic (cu mai puțin zgomot rutier) și confort la deplasare (datorită unei capacități mai mari de a absorbi denivelările de pe șosea) asociate durabilității și rezistenței la rulare remarcabile, ceea ce duce la consum redus de combustibil și emisii de CO2.

Pentru mașinile BMW destinate Statelor Unite, Pirelli a dezvoltat Cinturato P7 All Season pentru a îndeplini cerințele pieței locale, menținând în același timp performanțele excepționale tipice familiei Cinturato.

Omologările anvelopelor Pirelli pentru BMW Seria 8 – în toate diferitele sale variante – se caracterizează printr-o ofertă completă, atât pentru vară, cât și pentru iarnă. Pentru iarnă, Pirelli a dezvoltat anvelope specifice Sottozero 3 și P Zero Winter dedicate BMW Seria 8.

Performanța și siguranța inspiră dezvoltarea.

Mattia Bussacchini, Senior Vice President of Commercial Operations al Pirelli, a declarat: „Varietatea liniei Pirelli satisface o gamă foarte largă de cerințe, atât ale consumatorilor, cât și ale producătorilor de mașini. Colaborarea cu BMW Group ne-a permis să creăm diferite soluții tehnice în ceea ce privește modelele și construcțiile benzii de rulare a anvelopelor, care completează performanța exactă a tuturor diferitelor modele din seria 8.

Aceste noi omologări se alătură celorlalte 3600 aflate deja în portofoliul Pirelli și reprezintă un rezultat important derivat din procese și obiective comune. Acest lucru este susținut de cele mai inovatoare tehnologii de cercetare și simulare, care caracterizează din ce în ce mai mult procesele noastre de dezvoltare a noilor anvelope pentru echipamente originale.”

Sursa: Pirelli
Photocredit: Pirelli / BMW
Sponsor: Pirelli

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Pirelli

Latest Posts

Don't Miss