Latest Posts

Pascal Wehrlein semnează pentru Mahindra FE alături de d’Ambrosio

Vizualizări: 28618

Fostul pilot Sauber și Marussia, Wehrlein, se alătura echipei Mahindra în Formula E pentru Sezonul 5.

Wehrlein își va face debutul Formula E în decembrie, semnând cu Mahindra Racing în seria all-electric pentru sezonul 5.

Campionul DTM din 2015, Wehrlein a fost pilot în F1 în 2016 și 2017 pierzându-și locul și revenind în DTM cu Mercedes.

A fost confirmat mai devreme în sezon că pilotul german și programul de juniori mercedes au ajuns la o separare de comun acord, oferindu-i șansa de a merge în Formula E.

Wehrlein a fost anunțat ca parte a line-up-ului Mahindra pentru sezonul 5, marți, înaintea startului sesiunii de testare de pre-sezon din Valencia, alături de Jerome d’Ambrosio, care vine la echipă după patru ani alături de Dragon Racing.

„Sunt foarte fericit să mă alătur Mahindra Racing,” spune Wehrlein.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Am avut prima întâlnire cu Dilbagh (Gill) în vară și m-am întalnit prima oară cu echipa la evenimentul de testare. Este o echipă mică dar cu ambiții mari și eu împărtășesc aceste ambiții.

„Vreau să ating cele mai bune rezultate și sunt de părere că această echipă este mediul potrivit pentru mine. Privesc cu nerăbdare către sezon și voi da tot ce am mai bun.”

d’Ambrosio are două victorii în Formula E, aducând ceva experiență cu el în line-up pentru Mahindra.

„Sunt foarte încântat să mă alătur la Mahindra Racing. Cunosc oameni din echipa asta de mai bine de zece ani și nu am apucat să lucrez alături de ei încă, iar acum avem această oportunitate, ceea ce este fenomenal,” spune d’Ambrosio.

„Cred că avem o echipă grozavă, un grup de oameni foarte dedicați cu posibilitatea de a realiza ceva măreț, deci sunt foarte motivat și am să mă asigur că fac tot posibilul pentru a atinge rezultatele pe care le merită echipa.”

Șeful echipei, Dilbagh Ghill a adăugat: „Sunt cu adevărat încântat că pot anunța una dintre cele mai bune și dinamice perechi de piloți de pe grilă, ambii sunt foarte talentați.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss