More

  Latest Posts

  Pascal Wehrlein să conducă pentru Mahindra în Formula E

  Dupa ce a fost eliminat din programul Mercedes, Pascal Wehrlein a incheiat in sfarsit o masina pentru anul 2019. Pilotul german va fi partener al fostului pilot F1, Jerome D’Ambrosio la Mahindra Racing in Formula E.

  Situația este departe de 2017 când a spus că nu se poate vedea în Formula E. Dar acum, aici suntem în 2019 și atitudinile s-au schimbat de atunci. D’Ambrosio și Wehrlein vor fi alături de Nick Heidfeld, care are rolul de pilot al treilea.

  Echipa Mahindra a devenit un concurent puternic pentru victorii și chiar pentru campionat. Acest lucru a fost evident in ultimele 2 sezoane, pe masura ce echipa a facut performante bune. În sezonul 4, Mahindra conducea chiar campionatul într-o anumită etapă.

  Pascal Wehrlein a spus: „Sunt foarte fericit sa fiu alaturi de Mahindra Racing. Este o echipă mică, dar cu ambiții foarte înalte și am aceleași ambiții înalte. Vreau să obțin cele mai bune rezultate și am sentimentul că echipa este locul potrivit pentru mine. Aștept cu nerăbdare sezonul și voi da tot ce pot. ”

  D’Ambrosio a spus: „Sunt foarte încântat să mă alătur echipei Mahindra Racing. Cred că avem o echipă excelentă – l-am cunoscut pe Dilbagh în ultimii patru ani și ceea ce a obținut echipa în acel moment este uimitor. A demonstrat o mare progresie și vreau să fiu sigur că va continua. ”

  Responsabilul echipei, Dilbagh Gill, a declarat: „Sunt cu adevărat încântat să pot anunța ceea ce cred că este una dintre cele mai incitante și dinamice combinații pilot pe grila, pline de talent. În sezonul trecut am avut un start puternic și am fost în campionat. Pentru a atrage piloți de acest calibru arată potențialul și intenția viitorului Mahindra Racing și nu pot să aștept să plec pe drumul cel bun în Arabia Saudită pentru a începe campania din 2018/19 „.

  Mahi 1

  Photocredit: Mahindra / Pascal Wehrlein


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss