Latest Posts

Pascal Wehrlein reușește primul său pole în Formula E

Vizualizări: 21968

La Ciudad De Mexico, Pascal Wehrlein a reușit să se califice în pole position în doar a treia sa cursă Formula E în fața lui Lucas Di Grassi, în timp ce veteranul său coleg din Formula 1, Felipe Massa a reușit să se califice pe trei.

În doar cel de-al treilea său weekend în Formula E, Wehrlein a reușit să își continue perioada de formă bună, cu acest pole fiind cu un pas mai sus de locul doi reușit în Chile acum două săptămâni.

După ce a terminat în spatele pilotului Nissan, Oliver Rowland, în prima grupă de heat-uri, fostul pilot F1, Wehrlein a reușit să impună un cel mai bun timp personal de 59.347s și să își adjudece pole-ul, terminând sesiunea la trei zecimi distanță de restul piloților.

Di Grassi a reușit să ia locul doi pentru Audi iar Felipe Massa s-a bucurat de cea mai bună sesiune de calificări a sa în Formula E. Brazilianul a terminat pe trei fiind urmat de Rowland în poziția a patra.

Antonio Felix da Costa pentru BMW și Sebastian Buemi pentru Nissan e.dams au completat top six-ul de astăzi în Mexico City.

Liderul campionatului, Sam Bird, și-a văzut speranțele de a înregistra o a doua victorie consecutivă spulberate când mașina sa a avut probleme tehnice când se pregătea pentru calificări, lucru care l-a văzut plecând de la coadă spre seară.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Jerome d’Ambrosio a reușit doar locul 19 în Mexico City, iar actualul campion mondial Formula E, Jean-Eric Vergne va pleca de pe poziția a opta.

Foto-credit: Mahindra Racing

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss