More

  Latest Posts

  Pascal Wehrlein reușește primul său pole în Formula E

  La Ciudad De Mexico, Pascal Wehrlein a reușit să se califice în pole position în doar a treia sa cursă Formula E în fața lui Lucas Di Grassi, în timp ce veteranul său coleg din Formula 1, Felipe Massa a reușit să se califice pe trei.

  În doar cel de-al treilea său weekend în Formula E, Wehrlein a reușit să își continue perioada de formă bună, cu acest pole fiind cu un pas mai sus de locul doi reușit în Chile acum două săptămâni.

  După ce a terminat în spatele pilotului Nissan, Oliver Rowland, în prima grupă de heat-uri, fostul pilot F1, Wehrlein a reușit să impună un cel mai bun timp personal de 59.347s și să își adjudece pole-ul, terminând sesiunea la trei zecimi distanță de restul piloților.

  Di Grassi a reușit să ia locul doi pentru Audi iar Felipe Massa s-a bucurat de cea mai bună sesiune de calificări a sa în Formula E. Brazilianul a terminat pe trei fiind urmat de Rowland în poziția a patra.

  Antonio Felix da Costa pentru BMW și Sebastian Buemi pentru Nissan e.dams au completat top six-ul de astăzi în Mexico City.

  Liderul campionatului, Sam Bird, și-a văzut speranțele de a înregistra o a doua victorie consecutivă spulberate când mașina sa a avut probleme tehnice când se pregătea pentru calificări, lucru care l-a văzut plecând de la coadă spre seară.

  Jerome d’Ambrosio a reușit doar locul 19 în Mexico City, iar actualul campion mondial Formula E, Jean-Eric Vergne va pleca de pe poziția a opta.

  Foto-credit: Mahindra Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss