GP24 Media

LATEST POSTS

Padocul W Series se face roz pentru luna de conştientizare a cancerului la sân

W Series
Vizualizări: 10897

W Series anunță un nou program de inițiativă în sprijinul lunii de conștientizare a cancerului de sân.

Pe tot parcursul lunii octombrie, W Series a devenit roz pentru a crește gradul de conștientizare a celui mai răspândit cancer din lume, iar inițiativele axate pe fani vor avea ca scop educarea fetelor și femeilor cu privire la importanța autoexaminării.

În 2020, au existat 2,3 milioane de femei diagnosticate cu cancer de sân și 685.000 de decese la nivel global. Atunci când sunt diagnosticați în stadiul incipient, aproape toate (98%) persoanele cu cancer de sân supraviețuiesc bolii timp de cinci ani sau mai mult, comparativ cu 26% când boala este diagnosticată în ultima etapă.

W Series

W Series va face declarații îndrăznețe în roz atât online, cât și pe pistă – evidențiind o organizație caritabilă diferită pentru cancerul de sân în fiecare săptămână din octombrie, partajând conținut special cu piloții și personalul SW Series și oferind mașinilor de curse o actualizare roz pentru runda finală a sezonului la Circuitul Americii, Austin, Texas, SUA, pe 23 și 24 octombrie.

W Series va funcționa, de asemenea, în colaborare cu partenerul tehnic al seriei, PUMA, pentru a contribui la creșterea gradului de conștientizare și a fondurilor pentru Barbells non-profit, a căror misiune este de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor afectate de cancerul de sân, prin fitness fizic.

Campania va ajunge la o concluzie plină de culoare la etapele de finalizare a sezonului W Series de la COTA, unde piloții vor purta cizme și mănuși PUMA special concepute în timpul weekendului Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii de Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

W Series

Catherine Bond Muir (director executiv, W Series) a spus:
„Sunt foarte mândru că lansez o serie specială de inițiative în sprijinul lunii de conștientizare a cancerului de sân. Această campanie înseamnă atât de mult pentru atât de mulți membri ai familiei W Series, cu mulți dintre noi – inclusiv mai mulți dintre piloţii noștri și cu mine – văzându-i pe cei dragi luptându-se împotriva cancerului de sân.

Prin urmare, sunt încântată că vom folosi platforma noastră ridicată în acest sezon în sprijinul Formulei 1 pentru a ne arăta sprijinul.

„Seria a făcut întotdeauna lucrurile diferit în timp ce căutăm să regândim cursele și adăugarea unor flash-uri de roz în padoc pentru ultima rundă a sezonului la COTA, cu ajutorul partenerului nostru PUMA, este cel mai recent exemplu în acest sens.

W Series

Nu pot să mă gândesc la nicăieri mai bine decât orașul colorat Austin, Texas și Circuitul Americii – care are o istorie de a îmbrățișa luna de conștientizare a cancerului de sân – pentru a prezenta această campanie și a pune în scenă ceea ce promite să fie un dublu-antet foarte special de sfârșit de sezon.”

Mai multe ştiri despre W Series găsiţi AICI!

Sursa: W Series
Photocredit: W Series
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES