Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Optimum confirmă McLarens GT3 și GT4 pentru Gulf 12h

  După ce a concurat pentru un impresionant număr de 16 weekend-uri în mai multe campionate GT3, Optimum Motorsport este acum ocupat să se pregătească pentru programul său de iarnă, care va fi inițiat la începutul lunii ianuarie cu Gulf 12h, pentru va avea loc pentru prima dată la Circuitul Internațional din Bahrain.

  Piloții internaționali GT Open, Brendan Iribe, Ollie Millroy, Nick Moss și Joe Osborne vor concura cu 720S GT3 sub bannerul „Inception Racing with Optimum Motorsport” în ceea ce se așteaptă să fie un pluton GT3 cu 22 de mașini. Perechile de piloții s-au bucurat de un sezon de debut de succes în GT Open anul acesta, înregistrând un număr impresionant de 13 podiumuri în clase, precum și victoria generală la Barcelona.

  În plus, Optimum Motorsport va lansa modelul 570S alături de Lars Dahmann, Charlie Hollings, Jan Klingelnberg și Warren Hughes, care vor participa împreună la intrarea GT4. Cei patru piloți sunt bine versați în ceea ce privește mașinile McLaren, de la Pure McLaren GT Series, precum și de la competiția din British GT Championship din acest an.

  Jan și Warren au concurat cel mai recent în British GT la Donington, terminând pe locul doi în clasa Pro-Am, în timp ce Charlie și Lars au egalat rezultatul la finala sezonului Silverstone.

  Adiția Gulf 12h din 2021 va avea loc pe 9 ianuarie, cursa fiind împărțită în două segmente de șase ore.

  Ollie Millroy, 720S GT3: „Este un program de iarnă cu adevărat interesant; ne îndreptăm spre Bahrain pentru Gulf 12h. Este o oarecare reuniune GT Open cu mine, Brendan Nick și Joe și testăm și săptămâna aceasta la Dubai, prima dată pentru oricare dintre noi în acest circuit. Este foarte interesant, ne vom potrivi cu toții într-un fel, de Crăciun, și apoi vom ajunge în 2021, care va fi un an plin de curse! ”

  Joe Osborne, 720S GT3: „Este minunat să începem noul an cu Gulf 12 Hours. Evenimentul s-a mutat anul acesta în Bahrain și este o pistă bună și întotdeauna creează câteva curse interesante, datorită aspectului său și, desigur, este o cursă importantă pentru noi, având legături puternice cu McLaren. Cursa în sine are un format interesant prin faptul că este vorba de două loturi de șase, așa că echipa are multe lucruri la care să lucreze în ceea ce privește strategia. ”

  Charlie Hollings, 570S GT4: „Am mai condus cu Optimum Motorsport înainte și îl cunosc bine pe directorul echipei, Shaun Goff, și echipa în ansamblu. Acest lucru, combinat cu cunoștințele mele despre McLaren GT4 și cu faptul că am lucrat cu Lars destul de mult, sunt toate aspecte pozitive. În plus, Lars și Jan au concurat anul trecut în seria Pure McLaren din Bahrain și amândoi cunosc pista bine. Warren este un bun prieten al meu, așa că este un efort real de echipă și cu toții așteptăm cu nerăbdare acest lucru. ”

  Lars Dahmann, 570S GT4: „Suntem cu toții încântați să mergem împreună în Bahrain. Am mers foarte bine acolo anul trecut în seria Pure McLaren, ador circuitul de curse și a fost cea mai bună cursă a mea din an. Este întotdeauna minunat să-l avem pe Charlie în preajmă, deoarece lucrăm atât de bine împreună și el este capabil să mă antreneze și să mă ajute să mă pregătesc din punct de vedere al pilotajului.  Pe Jan îl cunosc foarte bine, așa că avem o relație excelentă și asta o va face totul cu atât mai plăcut. ”

  Jan Klingelnberg, 570S GT4: „Aștept cu nerăbdare începutul sezonului 2021 în Bahrain, este un circuit pe care îl știm cu toții din seria Pure McLaren și a lucra cu Warren este întotdeauna o plăcere. Recent am concurat împreună în British GT Championship de la Donington Park, cu McLaren 570S GT4, așa că așteptăm cu nerăbdare un weekend distractiv și, sperăm, un rezultat puternic în clasa Pro-Am. ”

  Sursa: Optimum Motorsport

  Photocredit: Optimum Motorsport


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss