Latest Posts

OLD Motorsport va participa la Rally Sprint pe 1 august la Satu-Mare

Vizualizări: 42535

Echipa OLD Motorsport va participat la Rally Sprint în Satu Mare, pe 1 august 2020, Camp.ACR Rally Sprint 2020 etapa a 2-a.  

OLD Motorsport va participa la Rally Sprint pe 1 august la Satu-Mare

EDITIA A XV-a. Etapa a 2-a din 2020. Evenimentul sportiv se va desfășura fără spectatori, cu respectarea tuturor masurilor speciale care vor fi în vigoare la data organizării.  Evenimentul se va desfășura în Centrul Nou din Municipiul Satu Mare pe Bld. Transilvania (traseul va fi identic cu cel din 2019) Competiție deschisă pentru oricine(debutant, avansat) cu orice autoturism.

Organizatori :

  • Clubul Sportiv Auto-Karting Rider’s Satu Mare
  • WST Photography
  • ACR Sucursala Satu Mare

 

OLD Motorsport va participa la Rally Sprint pe 1 august la Satu-Mare

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss