GP24 Media

LATEST POSTS

OLD Motorsport va participa la Rally Sprint pe 1 august la Satu-Mare

Vizualizări: 38607

Echipa OLD Motorsport va participat la Rally Sprint în Satu Mare, pe 1 august 2020, Camp.ACR Rally Sprint 2020 etapa a 2-a.  

EDITIA A XV-a. Etapa a 2-a din 2020. Evenimentul sportiv se va desfășura fără spectatori, cu respectarea tuturor masurilor speciale care vor fi în vigoare la data organizării.  Evenimentul se va desfășura în Centrul Nou din Municipiul Satu Mare pe Bld. Transilvania (traseul va fi identic cu cel din 2019) Competiție deschisă pentru oricine(debutant, avansat) cu orice autoturism.

Organizatori :

  • Clubul Sportiv Auto-Karting Rider’s Satu Mare
  • WST Photography
  • ACR Sucursala Satu Mare

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Amber van Nunen

Amber van Nunen

RELATED ARTICLES