GP24 Media

LATEST POSTS

Noua generație pentru modelele NASCAR este decalată pentru 2022

Vizualizări: 25337

Din cauza pandemiei de COVID-19, nouă generație pentru modelele de NASCAR este decalată cu un an.

“Gen 7” urma să apară anul viitor pe circuitele americane, dar din cauza coronavirusului, dezvoltarea, cât și debutul acestei generații este oprită, astfel putem vedea Gen 7 abia în 2022.

Noua generație pentru modelele din NASCAR aduce un aspect nou, modificări aerodinamice, dar și costuri reduse pentru participarea în campionat. Se vorbește și de apariția unui nou motor, dar asta abia din 2022 încolo. Totodată, această nouă generație este gândită pentru a atrage constructori în competiție.

Și NASCAR suferă din cauza COVID-19. Toate etapele până la data de 3 Mai au fost suspendate.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Autosport.com
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES