Latest Posts

Nominalizarea compozițiilor de pneuri și alocarea seturilor pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020

Vizualizări: 11152

După recenta publicare a ultimei părți a calendarului pentru Formula 1 de anul acesta, Pirelli a anunțat compozițiile pentru ultimele șapte curse ale sezonului 2020 de Formula1, ce se vor desfășura în Germania, Portugalia, Italia, Turcia, Bahrain și Abu Dhabi.

Pneurile nominalizate pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020.

Nominalizarea compozițiilor de pneuri și alocarea seturilor pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020

Ce s-a confirmat
Doar trei culori pentru fiecare cursă din 2020, cu cinci compoziții diferite disponibile: C1 este cea mai dură, iar C5 cea mai moale.

  • Fiecare pilot trebuie să salveze un set din cea mai moale compoziție din cele trei nominalizate pentru Q3. Acest set va fi returnat de către cei care se califică în top 10, dar ceilalți piloți îl pot păstra pentru cursă.
  • Fiecare pilot trebuie să aibă un set de P Zero Alb hard și un set de P Zero Galben medium disponibile pentru Grand Prix, și fiecare dintre ele trebuie utilizate.
  • Fiecare pilot are la dispoziție 13 seturi per weekend. La Marele Premiu Emilia-Romagna de la Imola, vor fi doar 10 seturi de pneuri disponibile pentru piloți, pentru cele două zile ale weekendului de cursă.

Mario Isola – Head of F1 and Car Racing
„Cum calendarul pentru 2020 a fost definitivat pentru acest sezon afectat de întreruperile dictate de neobișnuita pandemie, și care a inclus o seri de noi locații pentru Grand Prix-uri, suntem încântați să anunțăm nominalizările pneurilor până la finalul anului. Ca de obicei, acestea au fost concepute astfel încât să se ia în considerare o serie de factori precum layout-ul pistei, condițiile meteo și caracteristicile asfaltului. Unde circuitele au fost noi, ne-am bazat pe informațiile despre asfalt și alte date colectate din alte campionate și pe simulările pe computer ale echipelor pentru a identifica cea mai potrivită selecție. Așa cum a fost cazul de la reluarea sezonului, vor fi alocări standard a câte două seturi de pneuri hard, trei seturi medium și opt seturi de soft de fiecare pilot pentru Germania, Bahrain și Abu Dhabi. La Imola vor fi doar 10 seturi per pilot (două seturi de hard, două seturi de medium și șase seturi de soft. Drept rezultat, piloții vor avea un set de hard pentru antrenamente și două pentru cursă.”

Nominalizarea compozițiilor de pneuri și alocarea seturilor pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss