More

  Latest Posts

  Nominalizarea compozițiilor de pneuri și alocarea seturilor pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020

  După recenta publicare a ultimei părți a calendarului pentru Formula 1 de anul acesta, Pirelli a anunțat compozițiile pentru ultimele șapte curse ale sezonului 2020 de Formula1, ce se vor desfășura în Germania, Portugalia, Italia, Turcia, Bahrain și Abu Dhabi.

  Pneurile nominalizate pentru ultimele șapte Grand Prix-uri din 2020.

  Ce s-a confirmat
  Doar trei culori pentru fiecare cursă din 2020, cu cinci compoziții diferite disponibile: C1 este cea mai dură, iar C5 cea mai moale.

  • Fiecare pilot trebuie să salveze un set din cea mai moale compoziție din cele trei nominalizate pentru Q3. Acest set va fi returnat de către cei care se califică în top 10, dar ceilalți piloți îl pot păstra pentru cursă.
  • Fiecare pilot trebuie să aibă un set de P Zero Alb hard și un set de P Zero Galben medium disponibile pentru Grand Prix, și fiecare dintre ele trebuie utilizate.
  • Fiecare pilot are la dispoziție 13 seturi per weekend. La Marele Premiu Emilia-Romagna de la Imola, vor fi doar 10 seturi de pneuri disponibile pentru piloți, pentru cele două zile ale weekendului de cursă.

  Mario Isola – Head of F1 and Car Racing
  „Cum calendarul pentru 2020 a fost definitivat pentru acest sezon afectat de întreruperile dictate de neobișnuita pandemie, și care a inclus o seri de noi locații pentru Grand Prix-uri, suntem încântați să anunțăm nominalizările pneurilor până la finalul anului. Ca de obicei, acestea au fost concepute astfel încât să se ia în considerare o serie de factori precum layout-ul pistei, condițiile meteo și caracteristicile asfaltului. Unde circuitele au fost noi, ne-am bazat pe informațiile despre asfalt și alte date colectate din alte campionate și pe simulările pe computer ale echipelor pentru a identifica cea mai potrivită selecție. Așa cum a fost cazul de la reluarea sezonului, vor fi alocări standard a câte două seturi de pneuri hard, trei seturi medium și opt seturi de soft de fiecare pilot pentru Germania, Bahrain și Abu Dhabi. La Imola vor fi doar 10 seturi per pilot (două seturi de hard, două seturi de medium și șase seturi de soft. Drept rezultat, piloții vor avea un set de hard pentru antrenamente și două pentru cursă.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss