GP24 Media

LATEST POSTS

Nissan GT-R revine pentru un sezon complet GT Cup cu Tilley și Tregurtha

Vizualizări: 56095

Favoriții fanilor Cupei GT, Triple M Motorsport / Tec Serv și-au anunțat revenirea în serie în popularul Nissan GT-R Nismo GT3.

În ciuda faptului că a avut doar două apariții în timpul campaniei trunchiate din 2020, 2021 promite să fie o campanie mult mai bună pentru legenda japoneză, cu condiția ca problemele de fiabilitate care au afectat mașina să fie rezolvate.

Nissan GT-R revine pentru un sezon complet GT Cup cu Tilley și Tregurtha

Nu a lipsit deloc ritmul în ceea ce îi privește pe Grahame Tilley și Will Tregurtha, care au dominat acțiunea de duminică din runda Brands Hatch a lunii octombrie. Nici măcar o roată detașată în prima cursă a weekendului nu a putut diminua spiritele duo-ului.

Anul 2021 va fi al treilea sezon de competiție pentru Tec Serv GT-R, după debutul său în 2019 și după primul său sezon complet. Rezultate puternice au fost întotdeauna prezente, așa că reprezintă o amenințare reală în confruntarea pentru titlul general, îndreptându-se spre sezonul 2021.

Tregurtha abia așteaptă să înceapă sezonul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Pilotarea Nissan-ului este o doză uriașă de adrenalină, sunt complet dependent de ea. Este o mașină atât de minunată și îmi place cu adevărat să concurez cu Grahame și TripleM, cel mai frumos lot din padoc! Cupa GT este foarte distractivă și aștept întotdeauna cu nerăbdare weekend-urile curselor.”

„Nissan este o absolută rachetă în linie dreaptă, dar și un pic de navă de croazieră în viraje! Așadar, trebuie să muncești din greu pentru rezultate, lucru cu care Grahame deja se descurcă, așa că sperăm să obținem multe trofee strălucitoare în acest an! ”

Nissan GT-R revine pentru un sezon complet GT Cup cu Tilley și Tregurtha

Sezonul 2021 este programat să înceapă pe 10 aprilie la parcul istoric Donington, utilizând același format de succes din sezonul 2020. Campionii de anul trecut, Josh Jackson și Simon Orange au confirmat deja, iar competiția este mai acerbă ca niciodată.

Sursa: GT Cup
Photocredit: Triple M Motorsport / Tec Serv
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES