More

  Latest Posts

  Nissan GT-R revine pentru un sezon complet GT Cup cu Tilley și Tregurtha

  Favoriții fanilor Cupei GT, Triple M Motorsport / Tec Serv și-au anunțat revenirea în serie în popularul Nissan GT-R Nismo GT3.

  În ciuda faptului că a avut doar două apariții în timpul campaniei trunchiate din 2020, 2021 promite să fie o campanie mult mai bună pentru legenda japoneză, cu condiția ca problemele de fiabilitate care au afectat mașina să fie rezolvate.

  Nu a lipsit deloc ritmul în ceea ce îi privește pe Grahame Tilley și Will Tregurtha, care au dominat acțiunea de duminică din runda Brands Hatch a lunii octombrie. Nici măcar o roată detașată în prima cursă a weekendului nu a putut diminua spiritele duo-ului.

  Anul 2021 va fi al treilea sezon de competiție pentru Tec Serv GT-R, după debutul său în 2019 și după primul său sezon complet. Rezultate puternice au fost întotdeauna prezente, așa că reprezintă o amenințare reală în confruntarea pentru titlul general, îndreptându-se spre sezonul 2021.

  Tregurtha abia așteaptă să înceapă sezonul.

  „Pilotarea Nissan-ului este o doză uriașă de adrenalină, sunt complet dependent de ea. Este o mașină atât de minunată și îmi place cu adevărat să concurez cu Grahame și TripleM, cel mai frumos lot din padoc! Cupa GT este foarte distractivă și aștept întotdeauna cu nerăbdare weekend-urile curselor.”

  „Nissan este o absolută rachetă în linie dreaptă, dar și un pic de navă de croazieră în viraje! Așadar, trebuie să muncești din greu pentru rezultate, lucru cu care Grahame deja se descurcă, așa că sperăm să obținem multe trofee strălucitoare în acest an! ”

  Sezonul 2021 este programat să înceapă pe 10 aprilie la parcul istoric Donington, utilizând același format de succes din sezonul 2020. Campionii de anul trecut, Josh Jackson și Simon Orange au confirmat deja, iar competiția este mai acerbă ca niciodată.

  Sursa: GT Cup

  Photocredit: Triple M Motorsport / Tec Serv


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss