GP24 Media

LATEST POSTS

Nikita Mazepin în Pole-position pentru runda GP3 care va lua loc sâmbătă la Abu Dhabi

Vizualizări: 20728

Mazepin taie din avantajul de puncte GP3 al lui Anthoine Hubert la 24, reușind un fantastic pole-position vineri la Yas Marina Circuit.

Mazepin a avut un tur rapid care a venit târziu de 1m54.885s pentru a lua primul său pole în GP3 – și ultimul pole-position al categoriei, aceasta devenind Formula 3 în 2019 – la 0.067s mai rapid decât Leonardo Pulcini.

Rezultatul i-a acordat patru puncte lui Mazepin, ceea ce îi va oferi șansa de a reduce avantajul colegului său de echipă de la ART. Hubert va porni cursa de duminică din poziția a treia, ratând pole-ul la mai puțin de două zecimi de secundă.

Cu 24 de puncte separându-i pe cei doi, Hubert va fi încoronat al nouălea și ultimul campion GP3 sâmbătă, dacă Mazepin nu reușește să ia cu 8 puncte mai mult decât acesta în cursă, 17 puncte fiind încă la bătaie în cursa de duminică.

Pulcini a fost singurul pilot capabil de a se interpune între cei doi piloți dominanți ai celor de la ART, Jack Hughes și Callum Ilott reușind locul 4 și 5 respectiv.

David Beckmann a terminat pe șase în fața celor de la Trident, Giuliano Alesi, și Ryan Tveter. Simo Laaksonen și Juan Manuel Correa au completat top 10-ul.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Foto-credit: ART GP

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES