More

  Latest Posts

  Nikita Mazepin în Pole-position pentru runda GP3 care va lua loc sâmbătă la Abu Dhabi

  Mazepin taie din avantajul de puncte GP3 al lui Anthoine Hubert la 24, reușind un fantastic pole-position vineri la Yas Marina Circuit.

  Mazepin a avut un tur rapid care a venit târziu de 1m54.885s pentru a lua primul său pole în GP3 – și ultimul pole-position al categoriei, aceasta devenind Formula 3 în 2019 – la 0.067s mai rapid decât Leonardo Pulcini.

  Rezultatul i-a acordat patru puncte lui Mazepin, ceea ce îi va oferi șansa de a reduce avantajul colegului său de echipă de la ART. Hubert va porni cursa de duminică din poziția a treia, ratând pole-ul la mai puțin de două zecimi de secundă.

  Cu 24 de puncte separându-i pe cei doi, Hubert va fi încoronat al nouălea și ultimul campion GP3 sâmbătă, dacă Mazepin nu reușește să ia cu 8 puncte mai mult decât acesta în cursă, 17 puncte fiind încă la bătaie în cursa de duminică.

  Pulcini a fost singurul pilot capabil de a se interpune între cei doi piloți dominanți ai celor de la ART, Jack Hughes și Callum Ilott reușind locul 4 și 5 respectiv.

  David Beckmann a terminat pe șase în fața celor de la Trident, Giuliano Alesi, și Ryan Tveter. Simo Laaksonen și Juan Manuel Correa au completat top 10-ul.

  Foto-credit: ART GP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss