Latest Posts

Nick Yelloly se impune în Germania

Vizualizări: 32018

Britanicul Nick Yelloly câștigă cea de-a cincea etapă a Supercupei Porsche, el reușind să plece din pole și să își mențină poziția până la final. Locul 2 a fost ocupat de italianul Mattia Drudi, iar pe 3 a terminat localnicul Michael Ammermuller.

Topul 10 a mai fost completat de Thomas Preining, Dylan Pereira, Mikkel Pedersen, Julien Andlauer, Zaid Ashkanani, Larry ten Voorde și Igor Walilko.

La general, Ammermuller este lider, Yelloly și Pereira completează podiumul virtual.

Runda cu numărul 6 va avea loc în acest weekend, la Hungaroring, aceasta putând fi urmărită pe DigiSport, TelekomSport și Eurosport.

Foto-Facebook-Porsche Mobil 1 Supercup

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss