GP24 Media

LATEST POSTS

Nick Yelloly se impune în Germania

Vizualizări: 31018

Britanicul Nick Yelloly câștigă cea de-a cincea etapă a Supercupei Porsche, el reușind să plece din pole și să își mențină poziția până la final. Locul 2 a fost ocupat de italianul Mattia Drudi, iar pe 3 a terminat localnicul Michael Ammermuller.

Topul 10 a mai fost completat de Thomas Preining, Dylan Pereira, Mikkel Pedersen, Julien Andlauer, Zaid Ashkanani, Larry ten Voorde și Igor Walilko.

La general, Ammermuller este lider, Yelloly și Pereira completează podiumul virtual.

Runda cu numărul 6 va avea loc în acest weekend, la Hungaroring, aceasta putând fi urmărită pe DigiSport, TelekomSport și Eurosport.

Foto-Facebook-Porsche Mobil 1 Supercup

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES