More

  Latest Posts

  NASCAR Heat 5 a fost confirmat

  Un nou joc NASCAR a fost confirmat astăzi, Heat 5. Jocul e realizat de 704 Games.

  Noul NASCAR Heat 5 le aduce jucătorilor modificări la modul carieră, acolo unde ei își pot dezvolta mai mult parcursul carierei lor virtuale. Totodată are un nou mod numit “Testing Mode”. În acesta, playerii pot să își testeze cât doresc mașinile cu setup-ul preferat pentru a-si perfecționa stilul de pilotaj. În joc, vor fi toate cele 34 de piste din campionat, plus câteva de macadam, iar în el vor putea avea la dispoziție toate mașinile din seriile Cup, Xfinity, Truck, dar și Xtreme Dirt.

  Jocul vine cu două ediții: Gold Edition ce apare pe 7 iulie în care playerii vor avea conținut exclusiv cu Tony Stewart, unul dintre numele grele ale campionatului. Stewart va fi spotter-ul jucătorului, se poate incerca un sezon complet sub culorile ce i-au aparținut lui Tony în NASCAR plus că în gold Edition găsim Season Pass. Varianta standard va fi disponibilă pe 10 Iulie.

  NASCAR Heat 5 se poate juca pe PC(Steam), PlayStation 4 și Xbox One.

  Foto-Motorsport.com

  Sursa: http://gp24.ro
  Photocredit: http://gp24.ro

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  http://gp24.ro

  Latest Posts

  Don't Miss