GP24 Media

LATEST POSTS

NASCAR Heat 5 a fost confirmat

Vizualizări: 18303

Un nou joc NASCAR a fost confirmat astăzi, Heat 5. Jocul e realizat de 704 Games.

Noul NASCAR Heat 5 le aduce jucătorilor modificări la modul carieră, acolo unde ei își pot dezvolta mai mult parcursul carierei lor virtuale. Totodată are un nou mod numit “Testing Mode”. În acesta, playerii pot să își testeze cât doresc mașinile cu setup-ul preferat pentru a-si perfecționa stilul de pilotaj. În joc, vor fi toate cele 34 de piste din campionat, plus câteva de macadam, iar în el vor putea avea la dispoziție toate mașinile din seriile Cup, Xfinity, Truck, dar și Xtreme Dirt.

Jocul vine cu două ediții: Gold Edition ce apare pe 7 iulie în care playerii vor avea conținut exclusiv cu Tony Stewart, unul dintre numele grele ale campionatului. Stewart va fi spotter-ul jucătorului, se poate incerca un sezon complet sub culorile ce i-au aparținut lui Tony în NASCAR plus că în gold Edition găsim Season Pass. Varianta standard va fi disponibilă pe 10 Iulie.

NASCAR Heat 5 se poate juca pe PC(Steam), PlayStation 4 și Xbox One.

Foto-Motorsport.com

Sursa: https://gp24.ro
Photocredit: https://gp24.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES