GP24 Media

LATEST POSTS

Mustang Cobra Jet, primul prototip electric de Drag Racing

Vizualizări: 39630

Divizia de performanță Ford Performance a prezentat un prototip electric dedicat exclusiv curselor de Drag Racing numit Mustang Cobra Jet.

Ca performanțe, prototipul prezintă doar un motor electric ce dezvoltă 1400 de CP, iar cuplul motor se duce la 1500 Nm.

Motorul electric va fi amplasat pe puntea față, cutia de viteze este una secvențială, dar tracțiunea va fi doar pe puntea spate. Producătorii spun că Mustang Cobra Jet 1400 poate să termine cursa pe sfertul de milă în 8 secunde.

Acest model va putea fi văzut în acțiune în Campionatul American de Drag Racing (NHRA) cel mai probabil din sezonul 2021.

Sursa: Author-Andrei Mangalia
Photocredit: Facebook-Automarket.ro
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES