GP24 Media

LATEST POSTS

Mühlner Motorsport se pregătește pentru sosirea LMP2

Vizualizări: 20208

Bernhard Mühlner se pregătește pentru viitor cu un program LMP2 în proces de realizare, pentru sezonul 2022. Mühlner Motorsport tocmai a achiziționat un LMP2 cu obiectivul de a participa la European Le Mans Series 2022 și la Le Mans 24h în același an. Procesele vor începe în 2021.

Mühlner Motorsport a activat în patru campionate în acest sezon: Nürburgring Endurance Series, Creventic, Porsche Super Sports Cup, Michelin Le Mans Cup. Echipa lui Bernhard Mühlner a încheiat sezonul 2020 cu două coroane pe Nordschleife în categoriile SP7 și Cup3.

Mühlner Motorsport se pregătește pentru sosirea LMP2

Echipa cu sediul la câțiva kilometri de circuitul Spa-Francorchamps se pregătește activ pentru sezonul său 2021, care va include o nouă prezență pe Nordschleife, într-un Porsche Cayman GT4 Clubsport MR.

Partea prototip nu va fi uitată, deoarece Mühlner Motorsport va fi prezentă în Statele Unite la IMSA Prototype Challenge cu Duqueine D08, dar și la Daytona 24h.

Vom vedea apoi trupele lui Bernhard Mühlner în Cupa Michelin Le Mans cu o pereche de Duqueine D08. Un LMP3 va fi introdus în paralel în seria europeană Le Mans.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Mühlner Motorsport
Photocredit: Mühlner Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES