More

  Latest Posts

  Mühlner Motorsport se pregătește pentru sosirea LMP2

  Bernhard Mühlner se pregătește pentru viitor cu un program LMP2 în proces de realizare, pentru sezonul 2022. Mühlner Motorsport tocmai a achiziționat un LMP2 cu obiectivul de a participa la European Le Mans Series 2022 și la Le Mans 24h în același an. Procesele vor începe în 2021.

  Mühlner Motorsport a activat în patru campionate în acest sezon: Nürburgring Endurance Series, Creventic, Porsche Super Sports Cup, Michelin Le Mans Cup. Echipa lui Bernhard Mühlner a încheiat sezonul 2020 cu două coroane pe Nordschleife în categoriile SP7 și Cup3.

  Echipa cu sediul la câțiva kilometri de circuitul Spa-Francorchamps se pregătește activ pentru sezonul său 2021, care va include o nouă prezență pe Nordschleife, într-un Porsche Cayman GT4 Clubsport MR.

  Partea prototip nu va fi uitată, deoarece Mühlner Motorsport va fi prezentă în Statele Unite la IMSA Prototype Challenge cu Duqueine D08, dar și la Daytona 24h.

  Vom vedea apoi trupele lui Bernhard Mühlner în Cupa Michelin Le Mans cu o pereche de Duqueine D08. Un LMP3 va fi introdus în paralel în seria europeană Le Mans.

  Sursa: Mühlner Motorsport

  Photocredit: Mühlner Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss