More

  Latest Posts

  MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

  În acest week-end, pe circuitul Motor Park România, Vlad Neaga a devenit cel mai rapid Timișorean! Timișoreanul, Vlad Neaga, confirmă încă o data talentul sau și ambiția unui sportiv de performanță: Mai Sus, Mai Mult, Mai Puternic!

  Pentru prima data concurent la clasa Stock 1000, clasa destinată celor mai puternici și talentați sportivi, Vlad Neaga a câștigat prima etapă la Campionatul MOTORC la clasa Stock 1000, disputată duminica, 14 iunie, pe Motor Park România, la Adâncata. Vlad a oferit în această etapă o cursă nebunească, testarea propriilor limite, păstrarea concentrării și a calmului mental, solicitare fizică în situații limită, toate raportate la timpul foarte scurt de rulare pe pistă.

  Tânărul timișorean a avut că adversari piloți cunoscuți, Cătălin Cazacu, pilot foarte experimentat din MotoRC dar și riderul rapid George Cățân. Pornit de la start, de pe a doua poziție, Vlad Neaga, avea un singur gând, acela de a da tot ce e mai bun în această cursă demonstrând abilitatea lui de a se adapta la noua clasa. Astfel, tânărul sportiv a ajuns la un nou record personal, de 1:41,5 obținut chiar în ultimele doua tururi ale cursei.

  MotoRC 14 Iunie 806 V2

  „Mă simt extraordinar de fericit. Am trăit la intensitate maximă tot ce mi-a oferit acest concurs. Am reușit să câștig cursa după o luptă grea cu Cătălin Cazacu și George Cățân pe care-i felicit. Mă bucur că Motoboom și Suzuki au avut încredere în mine și m-au susținut în acest pas important în noua clasa regina”.

  „Sunt foarte mulțumit și de motocicleta mea, care s-a comportat foarte bine în cursă, noul Suzuki GSXR 1000R este cea mai potrivită alegere pentru mine în acest moment”, a afirmat Vlad Neaga. Vlad Neaga concurează pentru clubul VN Motorsport Racing Team.

  MotoRC 14 Iunie 625 3

   

  Media Partner Vlad Neaga


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss