GP24 Media

LATEST POSTS

MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

Vizualizări: 13565

În acest week-end, pe circuitul Motor Park România, Vlad Neaga a devenit cel mai rapid Timișorean! Timișoreanul, Vlad Neaga, confirmă încă o data talentul sau și ambiția unui sportiv de performanță: Mai Sus, Mai Mult, Mai Puternic!

Pentru prima data concurent la clasa Stock 1000, clasa destinată celor mai puternici și talentați sportivi, Vlad Neaga a câștigat prima etapă la Campionatul MOTORC la clasa Stock 1000, disputată duminica, 14 iunie, pe Motor Park România, la Adâncata. Vlad a oferit în această etapă o cursă nebunească, testarea propriilor limite, păstrarea concentrării și a calmului mental, solicitare fizică în situații limită, toate raportate la timpul foarte scurt de rulare pe pistă.

Tânărul timișorean a avut că adversari piloți cunoscuți, Cătălin Cazacu, pilot foarte experimentat din MotoRC dar și riderul rapid George Cățân. Pornit de la start, de pe a doua poziție, Vlad Neaga, avea un singur gând, acela de a da tot ce e mai bun în această cursă demonstrând abilitatea lui de a se adapta la noua clasa. Astfel, tânărul sportiv a ajuns la un nou record personal, de 1:41,5 obținut chiar în ultimele doua tururi ale cursei.

MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

„Mă simt extraordinar de fericit. Am trăit la intensitate maximă tot ce mi-a oferit acest concurs. Am reușit să câștig cursa după o luptă grea cu Cătălin Cazacu și George Cățân pe care-i felicit. Mă bucur că Motoboom și Suzuki au avut încredere în mine și m-au susținut în acest pas important în noua clasa regina”.

„Sunt foarte mulțumit și de motocicleta mea, care s-a comportat foarte bine în cursă, noul Suzuki GSXR 1000R este cea mai potrivită alegere pentru mine în acest moment”, a afirmat Vlad Neaga. Vlad Neaga concurează pentru clubul VN Motorsport Racing Team.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

 

MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES