More

  Latest Posts

  MotoRC: Vlad Neaga a câștigat prima etapă la clasa Stock 1000.

  În acest week-end, pe circuitul Motor Park România, Vlad Neaga a devenit cel mai rapid Timișorean! Timișoreanul, Vlad Neaga, confirmă încă o data talentul sau și ambiția unui sportiv de performanță: Mai Sus, Mai Mult, Mai Puternic!

  Pentru prima data concurent la clasa Stock 1000, clasa destinată celor mai puternici și talentați sportivi, Vlad Neaga a câștigat prima etapă la Campionatul MOTORC la clasa Stock 1000, disputată duminica, 14 iunie, pe Motor Park România, la Adâncata. Vlad a oferit în această etapă o cursă nebunească, testarea propriilor limite, păstrarea concentrării și a calmului mental, solicitare fizică în situații limită, toate raportate la timpul foarte scurt de rulare pe pistă.

  Tânărul timișorean a avut că adversari piloți cunoscuți, Cătălin Cazacu, pilot foarte experimentat din MotoRC dar și riderul rapid George Cățân. Pornit de la start, de pe a doua poziție, Vlad Neaga, avea un singur gând, acela de a da tot ce e mai bun în această cursă demonstrând abilitatea lui de a se adapta la noua clasa. Astfel, tânărul sportiv a ajuns la un nou record personal, de 1:41,5 obținut chiar în ultimele doua tururi ale cursei.

  „Mă simt extraordinar de fericit. Am trăit la intensitate maximă tot ce mi-a oferit acest concurs. Am reușit să câștig cursa după o luptă grea cu Cătălin Cazacu și George Cățân pe care-i felicit. Mă bucur că Motoboom și Suzuki au avut încredere în mine și m-au susținut în acest pas important în noua clasa regina”.

  „Sunt foarte mulțumit și de motocicleta mea, care s-a comportat foarte bine în cursă, noul Suzuki GSXR 1000R este cea mai potrivită alegere pentru mine în acest moment”, a afirmat Vlad Neaga. Vlad Neaga concurează pentru clubul VN Motorsport Racing Team.

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss